Beklenti Yazılarım Aksayabilir!

17.07.2023 00:07
  •  A 

Yaklaşık on gündür süren boynumun sağından başlayıp, sağ omuz, sağ kol ve sağ dirseğe kadar inen ağrılarım sürüyor. Mouse kullanırken, klavyede yazı yazarken, bir yere yaslandığımda, araç kulanırken çok ağrım oluyor. Bu hafta bel ve boyun mr.larım çekilecek ve beyin cerrahı kontrolüm olacak. Umarım süpriz bir boyun-bel fıtığı sorunu çıkmaz başıma.

Birkaç gün beklenti yazılarım aksayabilir. Şimdi paylaşabilirsem destek-direnç paylaşımlarımı yapacağım. Beklenti yazılarımı tamamen boşlamam da, çok kısa yazmak zorunda kalabilirim. Çok yoğun ekran ve klavye kullanmak sıkıntının nedeni de olabilir. Fare-klavye hastalığı denen birşey var. Bu da söz konusu olabilir. İki beyin cerrahı arkadaşım var. İkisi de Mr.larını gecikmeden görelim dediler. Bu hafta bu işle meşgul olacağım. 

Bilginiz olsun, beni alıştığınızdan daha az paylaşım yapıyor görürseniz sebebini bilin istedim.

İyi geceler.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_


  • 14.07.2023
    09:14

    Öncelikli konulardan İsveç'in NATO'ya katılması konusunda Türkiye'nin olur verdiği görüntüsü kesin değil gibi görünüyor! Çünkü Cumhurbaşkanı, süreç belli. Önce AB konusundaki tavırlarını görelim, o... Devamı »

  • 13.07.2023
    09:27

    Dünkü beklenti yazım; ''TL Rekorlar Sürüyor. Ama Dikkat!'' demiş ve tekniklere bakınca birçok hisse gibi BIST'in de realizasyon yaşarken, bankacılık sektörünün pozitif ayrışabileceğine dikkat çekmiştim. Dün tam da böyle o... Devamı »

  • 12.07.2023
    09:09

    Borsa İstanbul dün, TL bazında 6386 ile tarihin en yüksek seviyesi ve 6362 ile de tarihin en yüksek kapanış rekorlarını kırdı. Ama Dolar bazında tarihi zirve olarak 500 $, yıl başında da 304$ seviyesini görmüş olan BIST şu an bu rekor kapanışa rağmen sadece 243$ seviyesinde ... Devamı »

  • 11.07.2023
    09:08

    İsveç'in NATO'ya girmesi konusunda Türkiye'nin engeli kaldıracak olması ve karşılığında İsveç'in Türkiye'ye AB ve Gümrük Birliği ve vize serbestisi konusunda destek olacağı konusunda mutabık kalınması bugün piyasalara olumlu yansıyacaktır. T... Devamı »

  • 10.07.2023
    09:15

    Ekonominin içine düştüğü kötü durumu düzeltmek için, zamlar, yeni veya çifte vergiler, özelleştirmeler, krediler üzerinde artışlar dahil, faiz artışı gibi her türlü para politikası ve maliye politikası tedbirlerini görmeye d... Devamı »