Salı Günü Öğleden Sonra Aranızda Olacağım!

28.06.2022 00:06
  •  A 

Arkadaşlar,
              Salı öğleden sonraya kadar aranızda olmayacağım. 5-6 yıldır takipte olan iyi huylu bir prostat sorunum var. Cuma günü yaptırdığım rutin tahlillerimde, durumu doktorumla konuşmam gereken yüksek bir değer çıktı. Bu nedenle sabah 11:10'a randevu aldım. İşim ne kadar sürer bilemiyorum. 

Geceden teknik paylaşımlarımı yapacağım. Eksik kalanlar olursa sabah çıkmadan tamamlarım. Ama seans başlamadan çıkmam gerekiyor Bu nedenle piyasalar yine size emanet. Gördüğünüz gibi tüm hisseler için panik yapacak, moral bozacak bir şey yok. Öz kaynakları ve nakit durumları güçlü olduğu için, üretim ve yatırımlarında TL kredi kullanmalarına gerek olmayan şirketler için alınan BDDK kararlarının kurlarda yarattığı kısmi düşüş dışında önemli bir etkisi yok.

Sizler için bol kazançlı bir salı olsun. İyi geceler


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_


  • 27.06.2022
    09:20

    Öncelikle BDDK'nın kararları hakkındaki görüşlerimi cuma gece; ''BDDK Kararları Hakkında İlk İzlenimlerim!'' başlığı ile paylaşmıştım ama dün yazıyı revizelerle son haline getirmiştim. Son haliyle de okuyunuz lütfen. Evet bugün gözler alınan... Devamı »

  • 24.06.2022
    23:19

    Değerli üyeler, Akşam yemeğini yedik. sonra eşim, büyük kızım balkonda otururken bir anda yağmur gibi telefonlar gelmeye başladı. Eşim de Global Menkul'ün İzmir Direktörü. İkimizde sektör profesyoneli olduğu için telefonlar ikimizi için de bi... Devamı »

  • 24.06.2022
    09:40

    Gelişmiş ekonomilerde resesyon endişeleri ve bu nedenle de faiz artışları olmasına rağmen, TCMB %14 olan politika faizini değiştirmedi. Ama diğer bazı alanlarda sıkılaştırma önlemlerine yönelik adımlar atıldı. Hoş faize dokunmadan bu yapılanlar ne kadar yeterli olur bilemiyorum. Dış d&... Devamı »

  • 23.06.2022
    09:47

    FED Başkanı Powell, dün açıklamalarda bulundu ve resesyon riski var, bu nedenle de enflasyon hedef olan %2'ye uygun düşme yönünde dönüş görene kadar faiz artışları ve müdahaleler devam edecek dedi. Diğer taraftan AB Merkez Bankası ECB Başkanı Lagard... Devamı »

  • 22.06.2022
    09:42

    FED karaları, olası uygulamaları, Rusya yaptırımlarının enerji vb. fiyatlara yansıması, tedarik sorunlarının da henüz bitmemiş olması ile dünya genelinde resesyon riskleri sürüyor. Bu nedenle dışarıdan satış baskılarının bir süre daha devam edeceği görüşüm&uum... Devamı »