Beklenti Yazım Olmayacaktır.

18.04.2022 10:03
  •  A 

Günaydın Arkadaşlar.

Bugün kapsamlı bir beklenti yazım olmayacaktır. Gece çok geç yatttım. Az önce uyandım. Covidin son günündeyim.  Genel olarak iyiyim. Sadece kısmen boğazımda bir düğüm ve ona bağlı burun tıkanıklığı ve onun yarattığı kısmi ses sorunu sürüyor.

Bu hafta banka karları gelmeye başlayacak. BIST teknik olarak hala yukarıyı zorluyor. Lakin artık benden genel bir öngörü bundan sonra bir teknik düzeltme görmediğim takdirde gelmeyebilir. Hisse bazlı tek tük gördüklerimle yetinebilirim.

Piyasayı teknik olarak çok sağlıklı görmediğim için, ben izlemede duran tavrıma devam edeceğim.

Hepinize sağlık ve bol kazanç dilerim.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_


  • 15.04.2022
    09:40

    Bugün Hristiyan dünyası 17 Nisan Pazar gününe denk gelen Paskalya Bayramı nedeniyle tatildeler ve bu yüzden ABD, İngiltere ve AB borsaları kapalı olacak. Yabancı çok olmayacağı için işlem hacimleri düşebilir. Bu vesile ile de tüm Hristiyanların ve Hri... Devamı »

  • 14.04.2022
    09:28

    Bir kaç gündür kar satışları hakkında uyarılarımı yapmaya başladım. Nitekim bu kar satışları seans içlerinde çok ciddi şekilde yaşanıyor. BIST'i bu şekilde sert yükselten bankalarda bile 15-20 kademe seans içi realizasyonlar olduğunu görebilirsiniz... Devamı »

  • 13.04.2022
    10:03

    Yurt dışında dün yaşanan eksiler sonrası bugün yine artı endeksler ve futureler görüyoruz. Bizim tarafta pozitif ayrışma isteği sürüyor. Güne alıcılı başlayabiliriz. Yarın TCMB faiz kararı var. Faizlerde bir değişiklik beklenmiyor. TCMB'nın piyasaya likidite ve... Devamı »

  • 12.04.2022
    18:00
  • 12.04.2022
    09:34

    Arkadaşlar, Dün akşam üstü yaptırdığım testimin sonucu sabah pozitif olarak geldi. Maalesef sonunda ben de yakalandım. Hafif bir nezle dışında bir sorunum yok. Sabah Sağlık Bakanlığından arayan cumartesi, pazar yaşadığım ve geçen sırtı ağrıları ile asıl kısmını... Devamı »