Yarın Paylaşımlarım Olmayabilir!

11.04.2022 00:19
  •  A 

Cumartesiden beri artan bir vucut kırgınlığım var. Sırtım, kollarım bacaklarım ağrıyor. İki hafta evvel evin ısınma sistemi olan ısı pompasını, doğal gaz ile değiştirdik. Ama maalesef hala sayaç ve gaz bağlatısı olmadı. Evimiz çok az güneş görüyor. O nedenle havalar ısınmış olsa da, özellikle benim çalıştığım bahçe katı biraz soğuk oluyor. Bu nedenle ben soğuk algınlığından şüpheleniyorum. 

Ama şu an kolum bacağım tutmuyor desem yeri var. Fakat tv izlerken örtü altında koltukta iyi bir ter atmışım. Şu an sanki ağrılarım biraz azalmış gibi. Bakabildiğim kadar tekniklere bakıp, yatmayı planlıyorum. Son dönem biraz fazla çalışıp, çok az uyuma imkanım oldu. Oruçla birleşince bağışıklığım da düşmüş olabilir.

İzninizle yarın dinlenmek istiyorum. Eğer yine kendimi kötü hissedersem, covid testi yaptıracağım. Bu nedenle yarın belki ekran başında olmayabilirim. Ya da en azından düzenli paylaşımlarımı yapmayabilirim. Şimdiden bilginiz olsun istedim. Sanki bir daha ter atarsam sabaha daha iyi olacakmışım gibi bir his var ama şu an  durum bu.

Hepinize sağlık ve bol kazanç dilerim.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_


  • 08.04.2022
    09:42

    Gördüğünüz gibi, dün de bankalar alındı ve endeks yine yükseldi. Bu arada da yurt dışında ciddi eksi endeksler yaşanıyordu. Ama BIST hisse ve sektör değiştire değiştire pozitif ayrışmayı sürdürüyor. Hemen tekrar ve özellikle belirteyim! BIS... Devamı »

  • 07.04.2022
    09:14

    Üç gündür artan kar satışlarının riskli hale gelmeye başladığı konusunda uyarmak istiyorum! Lütfen temkinli olun. Tamam yükseliş trendi kırılmadan panik yapmayın ve yükselişin içinde kalın ama, trendin desteği her gün yükseldiği için de, h... Devamı »

  • 06.04.2022
    09:35

    Kar satışları zaten bir süredir yaşanıyor. Hatta 2103 ve 2200 dirençlerinde gelen satışları da alarak yolumuza devam ettik. Yani aslında birileri dirençlerde ciddi satış yapıyor. Ama buna rağmen bu satışlar alınmaya devam ediyor. Satanların içinde yabancılar da var diyebili... Devamı »

  • 05.04.2022
    08:55

    İlişkilerdeki tüm sorunları biliyorsunuz. Yıllardır artarak devam ediyor ve hala çözülmeden sürüyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden Brüksel'deki son NATO zirvesinde ilişkilerin geliştirilmesi konusunda bir karar almışlardı. Bu çerç... Devamı »

  • 04.04.2022
    09:27

    Bugün 10:00'da Mart ayı enflasyon verisi açıklanacak. Enflasyondaki yükselişin sürmesi bekleniyor. Maalesef yapılan son zamlar sonraki aylarda da enflasyonda artışın sürmesine neden olacak risk yaratıyor. Özellikle enerji fiyatlarındaki artış üretici enflasyo... Devamı »