Sitedeki Bilgilerin Paylaşılması Hakkında Uyarıdır!

27.01.2022 00:54
  •  A 

Site Hakkı Kişiseldir!
              Değerli Üyeler,

Site gold üyeliği bir kişilik bir haktır. Bu üyeliğinizden edindiğiniz bilgi ve paylaşımları, eş ve çocuklarınız gibi aile içi kullanmanız normal görülebilir. Lakin bunun ötesinde paylaşım yapmanız doğru değildir! Maalesef bazı üyelerimizin sadece gold üyelerin görebildiği paylaşımları çevreleri ile paylaştıkları yönünde bilgi alıyorum. Hatta bu paylaşımları siteye düştüğü gibi arkadaşlarına-çevresine, twittera atanlar olduğu gibi, hepsi tamamlansın diye bekleyip, 09:45 gibi seans öncesi liste şeklinde de gönderildiğini de duyuyorum.

Bildiğiniz, takip ettiğiniz gibi, gece geç saatlere kadar çalışarak site içeriklerini oluşturuyorum. Kısacası bu paylaşımlar için çok ciddi bir emek harcanıyor. Şimdi kendinizi benim yerime koyarak düşünün, bireysel gold üyelik hakkının bu şekilde gold üye olmayan kişilerle paylaşılması sizleri de üzmez miydi? Kaldı ki, hayatımızda maruz kaldığımız zamlar ve enflasyon yüzünden muhatap olduğumuz rakamlarla kıyaslanınca, gold üyelik bedeli için böyle bir paylaşım yapmaya değer mi diye düşünüyorum!

Ayrıca bu yanlışı yapan üyelerimize onay verdikleri site sözleşmesinin 11'nci maddesini bir kere daha hatırlatmak istiyorum!
            ''11- Burada paylaşılan bilgilerin izinsiz çoğaltılması veya paylaşılması, üyelik hesabının başkaları ile ortak kullanılması yasaktır. Aykırı davrananlar için Telif Hakkı ve hukuki işlem tazminatı doğuracaktır!''

Umarım bu uyarım sonrası, bunu davranışta bulunan üyelerimiz yaptıklarının doğru olmadığını görür ve bu paylaşımlara bir son verirler.

Anlayışınız için teşekkür ederim.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_


  • 26.01.2022
    09:29

    Bugün tüm dünya piyasalarının gözü ABD Merkez Bankası FED'de olacak. Dün başlayan FED toplantısının alınan kararları bu akşam başkan J.Powell tarafından açıklanacak. Varlık alımının en geç mart ayında bitmesi bekleniyor. Piyasalar için önem... Devamı »

  • 25.01.2022
    09:00

    Yakın vadeli risklerimiz Ukrayna, FED ve İran'dan gelen doğalgaz kesintisi. Üçü de şu an karşımızda. Bugün FED toplantısı başlıyor. Yarın akşam FED'in olası kararlarını duyacağız. Varlık alımlarını sonlandırmak, faiz artış kararı ve bilanço küçül... Devamı »

  • 24.01.2022
    16:28

    Her iki krizin de ciddi boyutta olumsuz etkileri yaşanıyor. Her iki konuda da pozitif gelişmeler BIST ve hisseleri bir anda artıya taşıyabilir. Ama sorunların daha da büyüme riski de yüksek. Bu durumda BIST ve hisselerin beklentilerine rağmen geçici de olsa sert değer kayıpları... Devamı »

  • 24.01.2022
    09:25

    Bu hafta bana göre en önemli gündem FED kararları olacak. Çarşamba günü bu yönde gelişmeleri duyacağız. FED'in varlık alımlarını tamamlama, faiz artışı ve bilanço daraltması yönünde adımlar ve olası kararlar piyasaları etkileyecektir. Ben bu ... Devamı »

  • 21.01.2022
    09:26

    Öncelikle hemen belirtelim, uzun süre sonra TCMB dünkü PPK toplantısında, doğru bir adım atarak politika faizlerine dokunmadı. Faizleri %14 seviyesinde sabit bıraktı. Lakin dezanflasyonist sürecin başlayacağı yönündeki açıklaması çok ikna edici değil.... Devamı »