29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

29.10.2018 16:46
  •  A 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, yüz binlerce şehit ve gazimizin canlarını, kanlarını vererek kurdukları cumhuriyetimizin 95'nci yılı hepimize kutlu olsun. 

Atatürk'ün dediği gibi, hepimiz bir gün toprak olup yok olacağız. Ama laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacaktır.

Ayrıca, kimsenin askere gitmek istemediği, anne-babaların da bedelini ödeyerek evlatlarını askere yollamadığı günümüzde, vatan görevi için askere gitmiş olan mehmetçiklerimizin her türlü hava şartının  önceden bilinebildiği bugünün dünyasında donarak şehit olmasını kabul edemiyorum. Bunun muhakkak bir sorumlusu, hesap vereni olmalı. Şehit olan evlatlarımıza Allah'tan rahmet ve ailelerine de baş sağlığı diliyorum.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 26.10.2018
    09:22

    Açıklanan bankaların, eregl, trkcm, anacm, tekfn, soda'nın karları gayet iyi geldi. Hatta soda'nın karı iyi ötesi. Bu bilanço ile hepsi çok ciddi iskontolar içeriyorlar. Açık öngörülerden celha'nın karı geçen yıl aynı dön... Devamı »

  • 25.10.2018
    09:09

    Arkadaşlar borsalar durulmuyor. Sadece BİST değil, neredeyse tüm dünya borsaları tutunamıyor ve satışlar sürmeye devam ediyor. Dün yine özellikle dünya borsalarında sert satışların arttığını gördük. Dowj. günü % -2.41 kayıpla kapattı. Almanya Dax % -... Devamı »

  • 24.10.2018
    09:39

    Bugün Borsaanalizci İzmir Buluşması Günü! Değerli Arkadaşlar, Bugün; Saat ; 19:00-22:00 arası, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi - Bayraklı/İzmir adresinde tüm katılımcılar için ücretsiz olarak düzenlediğimiz İzmir Buluşması g&... Devamı »

  • 23.10.2018
    12:18

    70 dk. evvel trombosit bağışı için kızılaya gittim. Trombosit seviyem düşük diye veremedim ama ben de kan bağışı yapayım dedim. Giderken de endeks eksi idi ama 300 puan civarında eksi idi. Döndüğümde yine yeni bir gündem ve yeni bir kriz başladığını görü... Devamı »

  • 23.10.2018
    09:31

    Bu nasıl bir dönemdir bir türlü huzurlu bir süreci şöyle kesintisiz uzun bir süre yaşayamıyoruz. İlle de gerilim yaratacak yeni bir gündem çıkartacağız. Zaten ekonomide çok ciddi bir daralma ve kriz yaşıyoruz. Gerçi iktidar ülkede kriz yok... Devamı »