Salı Günü Aranızda olmayacağım!

10.03.2014 21:44
  •  A 

    Değerli Arkadaşlar,
    Pazartesi akşam saatlerinde okul arkadaşlarımdan birini kalp krizi sonucu kaybettik. Yarın cenazesi için şehir dışında olacağımdan aranızda olmayacağım. Allah hepinize sağlık ve sıhhat versin. En azından çocuklarımız kendi ayakları üstüne basana dek, bizleri başlarından eksik etmesin. Sevgili arkadaşıma Allah'tan rahmet ve ailesine de baş sağlığı diliyorum.

     Saygılarımla
 

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter;borsaanalizci.com


  • 10.03.2014
    08:50

    Cuma günü ABD'den gelen tarım dışı istihdam rakamlarının soğuk kış şartlarına rağmen beklentilerin üstünde gelmesi, FED'in tahvil alımı azaltımına ara vermeden devam edeceği korkusu yarattı. ABD'den gelen soğuk kış haberleri nedeniyle, tarım dışı istihdam verilerinde düşük değerler gelmesi beklentis... Devamı »

  • 07.03.2014
    09:15

    28 Şubat tarihli ''Gap'ler Kapanabilir Mi?'' başlıklı yazımda, borsa dışı gelişmelerle ani oluşan düşüşle ortaya çıkan bir gap boşluğuna dikkat çekmiş ve bu gap'in kapanmasını beklediğimi yazamıştım. Dün yaşanan yükselişte BIST 64.174'ü gördü. Bana göre dikkat çektiğim gap teknik olarak kapanmıştır.... Devamı »

  • 06.03.2014
    09:13

    14:00'te İngiltere Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. 14:45'te Avrupa Merkez Bankası'nın kararını ve 15:30'da ECB başkanı Draghi'nin açıklamalarını duyacağız. ECB'de artık faiz denebilecek bir faiz kalmamış, bu nedenle faiz indirimi beklemiyorum ama yapsa da, bir mana taşıyacağını düşünmüyoru... Devamı »

  • 05.03.2014
    09:18

    Kaba bir tarifle gap; bir önceki kapanış fiyatı ile, bir sonraki açılış fiyatı arasında arada yaşanan ani bir gelişme nedeniyle fiyat boşlukları oluşmasıdır. Teknik olarak bu boşlukların sonraki dönemde kapanacağı beklenir. Bu beklenti günler ya da aylar sonra da olabilir. Ancak kesin bir kural olma... Devamı »

  • 04.03.2014
    08:40

    Sabah saatlerinde Kremlin Sözcüsü, Putin'in tatbikattaki birliklerine üslerinize geri dönün emri verdiğini açıkladı. Bu açıklamanın yansımaları olarak, altın ve petrol fiyatlarında düşüşler yaşanmaya başladı. Beklenmeyen bir anda ortaya çıkan Ukrayna krizi ile ilgili NATO bugün, AB de Per... Devamı »