Sorularınız İçin Uyarılar!

01.02.2018 14:32
  •  A 

Sevgili Arkadaşlar,
              Bildiğiniz gibi, sitede teknik analize dayalı öngörü, temel analize dayalı uzun vadeli yatırım hisseleri ve strateji ve beklenti yazılarımı paylaşıyorum. 

Lütfen al/sat tablosundaki açık öngörüler için benden yorum istemeyiniz. Bu tip yorumlar yapmıyorum. Benim hisseler için yorumlarım destek-direnç ve al/sat tablosundaki teknik paylaşımlarım ile olur.

Olumlu görüş değişikliğinde öngörülerimi yukarı, olumsuz değiştiğinde ise aşağı yönlü revize ederim. Bazen de gördüğünüz gibi fiyatı aşağı yönlü revize edip öngörüyü kapatırım. 

Eğer açık öngörü aynı şekilde duruyorsa, bu öngörü hakkındaki beklentimin geçerli olduğunu gösterir. 

Anlayışınız ve sorularınızda site prensiplerine uygun davranacağınız için şimdiden teşekkür ederim.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 01.02.2018
    09:17

    FED FOMC toplantısından faiz değişikliği çıkmadı. FED fonlama faizleri % 1,25 - %1,50 olarak kaldı. Beklenen bir gelişme. FED'in yeni başkanın görevde olacağı Mart toplantısında faiz artış kararı alması bekleniyor. Benim beklentim 2018 yılı içinde FED'in en az 3 kez faiz a... Devamı »

  • 31.01.2018
    09:20

    Eyvah borsa düştü. Çok fena, hisselerimizde zarardayız. Hemen satsak mı acaba? Eminim bir kısmınızda bu düşünceler vardır. Hemen belirteyim ki, dün seans sonu yaşanan düşüş gayet normal bir kâr satışıdır. Hatta düne ait destek direnç tablos... Devamı »

  • 30.01.2018
    09:13

    Dün BİST yeni rekorları görürken bir anda satışlar geldi. ABD'li generalin Menbiç'ten çekilmeyeceğiz açıklaması nedeniyle BİST artı endeksten eksiye dönmüştü. Ama günü yine rekor kapanış ile tamamladık. Suriye'de Türki... Devamı »

  • 29.01.2018
    09:28

    ABD borsaları ve BIST rekorlarına devam ediyor. ABD borsaları için bu beklentide değildim. Bilakis FED faiz artışları gelmeye başladığında ABD endekslerinde satışların artmasını bekliyordum. Gerçi benim bu satışları beklediğim asıl faiz seviyeleri % 3,5 - % 4 civarlarında daha yük... Devamı »

  • 26.01.2018
    09:28

    Maalesef ABD yalan siyasetine devam ediyor. Türkiye ile stratejik ortaklık yalan, NATO'daki en önemli müttefiklik yalan, Orta Doğu'da ortak çalışma yalan, Türkiye'nin güvenliği önemli sözleri yalan, şimdi de Suriye sınırı boyunca 30 km.lik gü... Devamı »