Beklenti Yazım Olmayacaktır!

27.12.2017 08:52
  •  A 

Arkadaşlar,
              Bugün beklenti yazım olmayacak. Özel bir gündem yok. Son dönem yazdıklarımızın içerikleri geçerli. Gördükçe tekniklerine göre hisse paylaşımlarımı sürdüreceğim. Gerçekleşenleri de kapatacağım. Açıkçası ABD ile ilgili gerilimlerden çekindiğim için biraz tereddütlü davrandığımı bilmenizi isterim. ABD'den her an gelebilecek kötü bir sürprizden çekiniyorum. 

Hepinize bol kazançlar dilerim.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 26.12.2017
    11:30

    Arkadaşlar, Öncelikle başta yeni gold üyelerimiz olmak üzere önceden okumamış olan tüm üyelerimiz ''Siteyi Tanıyalım!'' kısmını dikkatlice okusunlar. Böylece sitenin tüm bölümlerini ve bu kısımların amacını detaylıca &o... Devamı »

  • 26.12.2017
    09:32

    Yabancı fon yöneticileri Noel tatilinde olduğu için piyasa hakimiyeti yerli oyuncuların hakimiyetinde. Bugün Avrupa tatilde. ABD tatilden dönüyor. Yarın fon yöneticileri işlerinin başına dönmeye başlarlar ama bir kaç gün daha hakimiyet yerlilerde kala... Devamı »

  • 25.12.2017
    09:14

    Yeni yıl öncesi son haftaya başlıyoruz. Başlarken çok daha kötü düşünülen bir yılı geride bırakacağız. Bankacılık sektörü hariç iyi geçti denebilecek bir borsa yılı oldu diye düşünüyorum. Yıla başlarken yaptığım kur tahminle... Devamı »

  • 22.12.2017
    09:26

    Gece tüm ekranlarda ve yorumlarda BM Kudüs oylaması vardı. Geç saate kadar kadar bekledim acaba ABD'deki davadan bir karar gelecek mi diye. Sabah habelerde duyduğumuza göre jüri üyeleri bugün tam gün çalışmak istemişler. ABD'de genelde cuma g&... Devamı »

  • 21.12.2017
    09:37

    BM Güvenlik Konseyi'nin Kudüs kararını ABD'nin veto etmesi sonrası Türkiye ve birkaç ülkenin girişimi ile Kudüs kararı BM Genel Kurulunda gündeme taşındı. Oylama öncesi ABD başkanı BM üyelerini ABD mali yardımlarını kesmekle tehdit etti. ABD'... Devamı »