Yerli Hakimiyetindeki Son Gün!

26.12.2017 09:32
  •  A 

Yabancı fon yöneticileri Noel tatilinde olduğu için piyasa hakimiyeti yerli oyuncuların hakimiyetinde. Bugün Avrupa tatilde. ABD tatilden dönüyor. Yarın fon yöneticileri işlerinin başına dönmeye başlarlar ama bir kaç gün daha hakimiyet yerlilerde kalabilir. Bu nedenle bazı hisselerde ekstra yıl sonu hareketleri sürebilir. Ama Yabancıların geri dönüşü ile kâr realizasyonlarının geldiğini görebiliriz. Bu yüzden önümüzdeki birkaç gün hisse bazlı yükselişlere katılırsanız, yükseliş dirençlerinde kâr realizasyonu yapmayı ihmal etmemek doğru olur.

Genelde konuları biliyorsunuz. Aynı şeyleri yeniden tekrarlamak istemiyorum. Destek-Direnç Tablomuzda tekniklerine göre olası hareket beklentim olan hisseleri görebilirsiniz.

Hepinize bol kazançlar diliyorum.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 25.12.2017
    09:14

    Yeni yıl öncesi son haftaya başlıyoruz. Başlarken çok daha kötü düşünülen bir yılı geride bırakacağız. Bankacılık sektörü hariç iyi geçti denebilecek bir borsa yılı oldu diye düşünüyorum. Yıla başlarken yaptığım kur tahminle... Devamı »

  • 22.12.2017
    09:26

    Gece tüm ekranlarda ve yorumlarda BM Kudüs oylaması vardı. Geç saate kadar kadar bekledim acaba ABD'deki davadan bir karar gelecek mi diye. Sabah habelerde duyduğumuza göre jüri üyeleri bugün tam gün çalışmak istemişler. ABD'de genelde cuma g&... Devamı »

  • 21.12.2017
    09:37

    BM Güvenlik Konseyi'nin Kudüs kararını ABD'nin veto etmesi sonrası Türkiye ve birkaç ülkenin girişimi ile Kudüs kararı BM Genel Kurulunda gündeme taşındı. Oylama öncesi ABD başkanı BM üyelerini ABD mali yardımlarını kesmekle tehdit etti. ABD'... Devamı »

  • 20.12.2017
    09:21

    Yabancıların Noel tatili dolayısı ile azaldığı bu günlerde, hisselerde ekstra spekülatif hareketlerin yaşandığını görürüz. Bir bakarsınız bazı hisseler aşırı alımlarla tavanlamış ya da ciddi oranda yükselmiş olabiliyor. Bu tarz alımlar sizlerde aynı şekilde sürecek... Devamı »

  • 19.12.2017
    09:43

    1945 yılında kurulan örgüt sözde dünya barışını korumak için kurulmuş gibi lanse edilse de, dönemin en güçlü galip devletlerinin dünya genelindeki statükolarını korumak amacı ile kurulduğu aşikar bir durum. Üye sayısının çok... Devamı »