Bayramınız Kutlu Olsun Sevgili Çocuklarımız!

23.04.2015 15:31
  •  A 

        Bayramınız Kutlu Olsun!
       ''Bırakın Çocuklar Konuşsun!'' diyen Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklarımıza armağan ettiği ve uzun süredir bir çok ülkenin çocuklarnın katılımı ile kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

         “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız! Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz.”

Mustafa Kemal ATATÜRK

                  

    Saygılarımla

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 22.04.2015
    08:58

    Zaten benim de bu bir süredir bu beklentide olduğumu 10 Nisan tarihinde yazdığım ''Banka Destekli BIST Yükselişi Bekliyorum!'' yazımdaki ve iki gün evvel Kanal35'de Özgür Hancıoğlu ile yaptığım Ekonomi Masası söyleşimdeki görüşlerimden biliyorsunuz. Dün bu görüşlerimin tam desteklendiğini görmüş old... Devamı »

  • 21.04.2015
    08:51

    ''Banka Destekli BIST Yükselişi Bekliyorum'' başlıklı yazımda ilk direnç seviyesinin 83.748 seviyesinde olduğunu, orayı geçerse 86.000 civarlarında yükselişin üst dirençlerinin bulunduğunu yazmıştım. O tarihte ilk dirence takıldık ve kar satışlarını yaşadık. Şimdi yine aynı seviyeyi test eder ve geç... Devamı »

  • 20.04.2015
    09:04

    Yunanistan için Ayrupa'dan artmaya başlayan uyarılara bakınca, Yunanistan'ın AB ile uzlaşmayı kısa sürede sağlayamaması halinde, Euro birliğinden çıkma riski yeniden gündeme gelecektir. Yunanistan'ın Euro birliğinden çıkma kararı alması halinde, Yunanistan'da finansal batışlar ve çok sert bir devalü... Devamı »

  • 16.04.2015
    09:10

    FED stresi yükseliyor, Dolar 2,73 seviyesini gördü, seçimler yaklaşıyor, cari açıkta kısmi bozulma var, gr altın rekor kırıyor, brent petrol 63 $'a yükseldi, güney doğuda provakasyonlar yaşanıyor, kur artışı nedeniyle Milli Piyango özelleştirmesinde ilk alıcı ödemeyi yapamadı çekildi, Avrupa Parlame... Devamı »

  • 15.04.2015
    09:16

    Dolar/TL karşılığındaki yükseliş baskısı sürüyor. Bakalım bu durum TCMB'nın faiz indirimi değil de, faiz artışı yapmak zorunda kalmasına neden olacak mı? Eskiden benzer kur yükselişlerinde sert faiz artışı karşılıklarını görürdük. Şimdi ise, TCMB siyasilerden gelen baskı nedeniyle faiz artışı yapmam... Devamı »