ENDEKS GEVŞEYECEK Mİ?

03.04.2009 16:04
  •  A 

             Çıkış için önceki teknik önerilerimde ön gördüğüm hedefler arka arkaya gerçekleşti diyebilirim.29.300 \'lere dogru da realize etmek lazım düşüncem de şuan için geçerliliğini koruyor!         
            Endeks eğer 28.600 seviyesinin altında kapanış yaparsa stochastic seviyeleri teknik olarak satışı destekler şekilde aşagı keser ve ilk etapta 27.900\'e kadar bir gevşeme görülebilir.Yurt dışı piyasalar işleme başlayınca yönleri çok önemli!
            Eğer DOW ve DAX\'da da satış gelirse bizdeki gevşeme daha da artabilir.Üye olmanız halinde \'\'AL-SAT\'\'olarak verdiğim önerileri de görebilirsiniz!Bugün itibarıyla teknik önerilerimizi gösteren \'\'AL-SAT\'\'butonumuz da faaliyete başlamıştır.Bir tıkla teknik önerilerimi göreceksiniz.


  • 03.04.2009
    16:01

    İşler düzelmeye başladı mı,haberler birbirini kovalamaya başlıyor.G-20 zirvesinden 1.1 Trilyon dolar’lık ekonomiye kaynak aktarma kararı çikti. IMF ile görüşmelere başlama konusunda uzlaşi oldu. MB’sı faizler düşebilir,dövizden korkmuyo... Devamı »

  • 01.04.2009
    16:05

    Genel yorumlarımda özellikle bir konuya devamlı değiniyorum;borsa da her zaman beklentiler satın alınır,gerçekleşmeler de satılır! Allah’a şükür ki,hem içerisinin,hem de dışarısının neredeyse bir yıldır tüm olumsuz beklentilerine durmadan satış yapt... Devamı »

  • 30.03.2009
    16:10

    Kriz ABD kaynaklı başladı.Asıl düzelme de oradaki doğrularla olacak olduğu için,alınan doğru kararlara da ABD’den başlayayım! Krizin başinda özellikle mortgage piyasalarındaki hasarın boyutu tahmin edilemediğinden müdahale kararları da eksik oldu. Ge&c... Devamı »