Yeni Siteye Geçiş!

30.11.2017 11:53
  •  A 

Değerli arkadaşlar,
           Biliyorsunuz bir süredir yeni site çalışması yapıyorduk. Artık son aşamasına geldik. Son testlerini yaptıktan sonra, yeni siteye geçeceğiz. Bu nedenle bu geçiş sonrasında mevcut sitemize erişim kapatılacaktır. 

Sizlerden ricam bu geçiş öncesinde yeni siteyi hepiniz tanıyınız. Test ediniz. Olası aksaklık varsa bize bildiriniz. Görüşlerinizi iletiniz. Yoksa bir sabah bir anda yeni bir siteye giriş yapmış olursunuz. Hiç test etmeden yeni bir siteye girmeniz halinde alışma süreniz uzayabilir. İşlemlerinizin günü geldiğinde aksamaması için hem duyuru panelinde, hem de beklenti yazılarımda yaptığım yeni site test çalışmalarına hepinizin katılmasını rica ediyorum. 

Hem bu sayede tek bir göz değil, çok sayıda farklı göz ile siteyi test etmiş oluruz. Geçen iki gün içinde sizlerden gelen geri dönüşlere göre düzenlemeler yaptık. 

HUP Özelliği Android İşlemcilerde Çalışacak!
           Yeni sitede en memnun kalacağınız yenilik, Hızlı Uyarı Penceresi'nin android telefonlarda sizleri sesli ve görsel uyarması olacak. Yıllardır bana en çok bu konuda talep geliyordu. Ekrandan uzak olduğunuz zaman yeni verileri göremiyoruz diyordunuz. Şimdi telefonunuzda siteyi açıp HUP penceresini aktif ettiğiniz zaman siteyi kapatsanız da, HUP uyarılarını alabileceksiniz. Böylece ekran bağımlılığınız olmayacak. Aynı şekilde şirket çalışanları, şirketlerindeki internet ortamını kullanarak siteye girmekte sorun ya da sıkıntı yaşıyorlarsa, böylece bu sorunları ortadan kalkmış olacaktır. 

Tanımak ve Alışmak İçin Kullanmak Lazım!
           Maalesef neredeyse on yıla yaklaşan bir süre öncesinde piyasada ilk olarak başlattığımız Hızlı Uyarı Penceresi özelliğini halen bilmeyen ve kullanmayan arkadaşlarımız olduğunu görüyorum. Siteyi Tanıyalım kısmında sitenin tüm işlevleri detaylı izah ediliyor. Lütfen bu bölümü hepiniz okuyunuz. HUP özelliğini muhakkak kullanınız. 

Yeni sitemizde de tüm yazılı başlıklar aktif başlıklardır. Tıkladığınızda içerikleri açılacaktır. Aşağıya doğru kaydırarak okuduğunuz bir tablo ya da yazıdan ekranın üzerine dönmeniz için ekranın sağ altında yukarı yön oku göreceksiniz. Tıkladığınızda ekranın başına geleceksiniz. Aynı şekilde geri tuşları, okuma zorluğu çekenlerimiz için büyüteç özellikleri ekledik. Yeni siteyi telefon ekranızda kısa yol ile de kaydedebileceksiniz. Bunlar hep sizin hayatınızı kolaylaştırmak için. Lütfen tüm bu özellikleri kullanarak test ediniz.

Test Adresi Geçicidir!
           Şu an yeni siteyi test ettiğimiz adres geçicidir. Daha sonra asıl adresinde geçiş yapılacaktır. O nedenle şimdilik kaydetmenize gerek yoktur. Ayrıca sitede yaptığınız işlemlerin hızı biraz düşük olabilir. Dediğim gibi, test adresindeyiz. Geçiş tamamlandığında hız on katı gibi artacaktır.

Test Adresi
            https://ba.sultanas.org

Soru,mesaj panelini de kullanınız. Eski sitemizde % işareti ile sorulan sorularda sorun vardı. Mesela yeni sitede bu sorunu test eden soru sorunuz. Sizden ricam geri dönüşleriniz yeni sitenin soru ve mesaj panellerinden olsun. 

Mevcut Siteyi Dikkate Alınız!
           Ancak öngörü ve içerikte şimdilik geçiş yapılana dek, mevcut site verilerini dikkate alınız. Yeni site verileri test amaçlıdır. Geçiş tamamlandığında sadece mevcut site verilerini göreceksiniz. Test esnasındaki paylaşımlar silinecektir.
 

    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 30.11.2017
    09:59

    Piyasaları uzun süredir geren Zarrab konusu dün kısmen netleşmeye başladı. Halkbank Gn.Müd. yrd'nın yargılanması sürecine geçildi. Zarrab ilk ifadesini dün verdi. İlk ifadede bankalarımızın ve eski bazı bakanlarımızın adı geçiyor ki, zaten bu isimleri hepiniz biliyorsunuz. Zarrab'ın ifadesi bugün de... Devamı »

  • 29.11.2017
    09:36

    Maalesef uzun süredir çok önemli bir risk olduğuna dikkat çektiğimiz Zarrab konusu karşımıza geldi. Zarrab'ın itirafçı olarak ifadeleri çok yakında mahkeme tarafından da öğrenilmiş, açıklanmış olacaktır. İfadenin içerikleri nedeniyle BİST sert düşüş yaşıyor. Aynı anda Kılıçdaroğlu'nun da cumhurbaşka... Devamı »

  • 28.11.2017
    09:11

    Bir süredir tüm piyasaların üzerinde baskı unsuru olan, Demoklesin Kılıcı gibi sallanıp duran dava nihayet başlıyor. Öncelikle hemen bir düzeltme yapayım; davanın ismi değişti. Zarrab sanık sıfatından tanık sıfatına geçince, davanın da adı değişmiş. Bir bankamızın ABD'de tutuklu bulunan genel müdür ... Devamı »

  • 27.11.2017
    09:13

    Bizim için en önemli piyasa belirleyicisi ABD Zarraf Davasının akıbeti olacaktır. Bu konudaki riskleri ben de sizler kadar biliyorum. Cuma günü Trump'ın cumhurbaşkanımızı araması acaba bir yumuşama ve risklerde azalma yaratacak mı bilemiyorum. Bu nedenle ben davanın olası akıbetini görmek istiyorum.... Devamı »

  • 24.11.2017
    08:30

    Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Eğitim-öğretimdeki en önemli kişiler olarak sizlere çok büyük sorumluluk ve görevler düşüyor. Devletimiz ve milletimizin gelişmiş toplumlara katılması için bu sorumluluğunuzun bilinci ile çalışmanızı dilerim. Yolunuz açık olsun. Herkes Zarraf ... Devamı »