Gold Üyelik Ücretleri Artacaktır!/Hatırlatma

28.06.2016 10:54
  •  A 

          Değerli Arkadaşlar,
                     Gold Üyelik ücretlerimizde 1 Temmuz tarihi itibarıyla kısmi artışlar yapılacaktır. Bu nedenle sizlerle öncesinde bu bilgiyi paylaşmak istedim. Henüz süresi dolmamış tüm mevcut gold üyelerimiz, sonraki üyelik yenilemelerinde bu artıştan etkilenmemek için 1 Temmuz öncesi gold üyeliklerinizi yenileyebilirsiniz. 

          Erken gold üyelik yenilemesi yapacak olanlar, önceki üyeliklerini yaptıkları gibi, Üye Bilgileri içerisinde bulunan Ödemelerim / Ödeme Yap başlıklarını tıklayarak yapacaklardır. Sistem yeni yapılan üyelikleri, mevcut gold üyelik süreleri bitince devreye alacaktır. Yeni gold üyelik süreleri mevcut üyelikleriniz bitince başlayacağı için, herhangi bir mükerrerlik ve süre kaybı yaşanmayacaktır. 

          Sonraki tarihli üyeliklerinizin görüntüsünü Üye Bilgileri İçinde Ödemelerim başlığı altında görebilirsiniz.

                     Bu artış konusunda beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
 

         Saygılarımla

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 28.06.2016
    08:57

    Brexit Artçıları Geliyor! İngiltere'nin referandumda brexit yönünde oy kullanmasından sonra, rating kurumları da sahneye çıktılar. S&P İngiltere'nin ''AAA'' olan notunu ''AA'''ya, Fitch ise ''AA+'''dan ''AA'''ya düşürdüler. Böylece her iki kurum da ''AA'' notunda buluşmuş oldular. Not gr... Devamı »

  • 27.06.2016
    09:22

    İngiltere AB'de kalır diye beklenirken, brexit kararı çıkması tüm hesapları, stratejileri etkileyecektir. FED ABD merkez bankası FED, brexit kararı sonrası belki de yıl sonuna kadar faiz artışı ihtimalini askıya almak zorunda kalabilir. Bu durum ons altın için önemli bir etken olur. Çü... Devamı »

  • 24.06.2016
    09:14

    Tüm dünya için şok bir sonuç ile karşı karşıyayız. İngiltere'de yapılan referandumdan brexit kararı çıktı. Bu kararın çıkması halinde ilk andaki olası yansımalarının ne olacağını düne ait ''Nefesler Brexit Oylaması İçin Tutuldu!'' yazımda bulabilirsiniz. Kaldı ki, ilk yansımalarını ons altın, parite... Devamı »

  • 23.06.2016
    11:49

    Değerli Arkadaşlar, Gold Üyelik ücretlerimizde 1 Temmuz tarihi itibarıyla kısmi artışlar yapılacaktır. Bu nedenle sizlerle öncesinde bu bilgiyi paylaşmak istedim. Henüz süresi dolmamış tüm mevcut gold üyelerimiz, sonraki üyelik yenilemelerinde bu artıştan etkilenmemek için 1 Te... Devamı »

  • 23.06.2016
    09:04

    Tüm dünya piyasaları İngiltere'de bugün 24:00'de tamamlanması beklenen brexit oylamasının sonucunu bekliyor. Hemen belirteyim ki, yapılacak halk oylamasının bağlayıcı bir sonucu yok. Yani brexit kararı çıksa dahi, bu karar İngiliz parlamentosunda kabul edilirse geçerlilik taşıyor. Ancak, tabii eğer ... Devamı »