Gold Üyelik Ücretleri Artacaktır!

23.06.2016 11:49
  •  A 

          Değerli Arkadaşlar,
                     Gold Üyelik ücretlerimizde 1 Temmuz tarihi itibarıyla kısmi artışlar yapılacaktır. Bu nedenle sizlerle öncesinde bu bilgiyi paylaşmak istedim. Henüz süresi dolmamış tüm mevcut gold üyelerimiz, sonraki üyelik yenilemelerinde bu artıştan etkilenmemek için 1 Temmuz öncesi gold üyeliklerinizi yenileyebilirsiniz. 

          Erken gold üyelik yenilemesi yapacak olanlar, önceki üyeliklerini yaptıkları gibi, Üye Bilgileri içerisinde bulunan Ödemelerim / Ödeme Yap başlıklarını tıklayarak yapacaklardır. Sistem yeni yapılan üyelikleri, mevcut gold üyelik süreleri bitince devreye alacaktır. Yeni gold üyelik süreleri mevcut üyelikleriniz bitince başlayacağı için, herhangi bir mükerrerlik ve süre kaybı yaşanmayacaktır. 

          Sonraki tarihli üyeliklerinizin görüntüsünü Üye Bilgileri İçinde Ödemelerim başlığı altında görebilirsiniz.

                     Bu artış konusunda beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
 

         Saygılarımla

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 23.06.2016
    09:04

    Tüm dünya piyasaları İngiltere'de bugün 24:00'de tamamlanması beklenen brexit oylamasının sonucunu bekliyor. Hemen belirteyim ki, yapılacak halk oylamasının bağlayıcı bir sonucu yok. Yani brexit kararı çıksa dahi, bu karar İngiliz parlamentosunda kabul edilirse geçerlilik taşıyor. Ancak, tabii eğer ... Devamı »

  • 22.06.2016
    08:54

    Cevap veriyorum; brexit kararı çıkarsa düşüş, çıkmazsa yükseliş. İyi de, bunu zaten az çok herkes tahmin ediyordur. Bize kesin cevap lazım! İngiltere'deki oylamalar bile net bir yön belirtemez iken, benim kesin bir sonuç söylemem sanırım kehanetten öte bir davranış olmaz değil mi ? Eee, ben de kahin... Devamı »

  • 21.06.2016
    08:46

    Bugün TCMB PPK günü. 14:00'de Para Piyasası Kurulu faiz kararını açıklayacak. Perşembe günü yani 23 Haziran'da İngiltere'de brexit oylaması yapılacak. Son anketlerde AB'de kalalım diyen oyların önde olduğu haberleri var ama nihayetinde gerçek sonuç İngiliz halkının yarın kullanacağı oylar sonrasında... Devamı »

  • 20.06.2016
    09:10

    Maalesef değil. Bir çok farklı riskimiz daha var. Hatta bir hafta önce İngilere'de yapılan brexit oylamasında AB'den çıkalım diyenler % 47 çıkana dek, brexit oylaması korku nedenlerimizden bile sayılmıyordu. Şu an en önemli yakın risklerimizden birisi. Bu haftaya, AB'de kalalım diyenlerin daha yü... Devamı »

  • 17.06.2016
    09:07

    İngiltere'de AB yanlısı bir millet vekilinin fanatik bir brexit yanlısı tarafından vurularak öldürülmesi sonrasında, ülkede yürütülen tüm brexit kampanyaları durduruldu. Kampanyaların durdurulması sonrasında AB yanlısı oyların yükselmeye başladığına dikkat çekiliyor. Gördüğünüz gibi, tüm dünya piy... Devamı »