Kurban Bayramınız Mübarek Olsun!

14.10.2013 12:37
  •  A 

 

     Sevgili Dostlar,
     Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

     Bayramın sizlere ve başta İslam Alemi olmak üzere tüm insanlığa, sağlık, barış, esenlik ve huzur getirmesini dilerim. 

     Umarım Hepiniz bu uzun tatili keyifle geçirirsiniz.

     Saygılarımla
 

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
www.borsaanalizci.com


  • 14.10.2013
    08:44

    Son görüşmeler sonrasında borç tavanı konusunda halen uzlaşma olmadığı görülüyor. Başkan Obama, geçici limit artırımının doğru olmadığı düşüncesi ile, bu fikre karşı olduğunu açıkladı. Geçici limit arttırımı için yapılan oylamada ''Hayır'' cılar fazla çıktı. IMF, Dünya Bankası, dünyanın bir çok büy... Devamı »

  • 11.10.2013
    08:45

    ABD bütçe krizi ve ABD borç tavanı krizi nedeniyle iki haftadır yaşanan satış baskıları, bayram öncesi son satış günü olan Çarşamba seanslarında iyice hissedildi. Ciddi fiyat düşüşleri görmüştük. Dün BIST'in takas avantajı, bugün de ABD'de uzlaşma görüşmelerinin yarattığı dışarıdaki pozitif havanın ... Devamı »

  • 10.10.2013
    08:46

    Uzun bayram tatili öncesinde bugünden itibaren alım yapacak olanların para ödemeleri bayram sonrasına kalacak. Böylece, özellikle kredili alımların karşılığında bayram süresince kredi faizi ödenmemiş olacak. Dün bayramda kredi faizi ödemek istemeyenler ve belirsizlik riskini göze almayanlar ile, bu ... Devamı »

  • 09.10.2013
    08:59

    Uzun bayram tatili belirsizliğini, bayram sürecinde kredi maliyetlerini, bayram esnasında ABD temerrüt riskini taşımak istemeyenlerin son satış günü bugün. Bugün yukarıdaki riskler nedeniyle nakit olmak isteyen, ya da en azından kredili hissede kalmak istemeyenlerin satışlarını yapmaları gerekiyor. ... Devamı »

  • 08.10.2013
    08:50

    ABD bütçe krizi sürüyor. 17 Ekim son tarih olan borçlanma tavanı krizi de yaklaşıyor. Siyasiler arasında uzlaşma sinyallerinden daha çok restleşme görüntüleri var. Hal böyle olunca da, ABD'den kaynaklanan büyük bir belirsizlik var. W.Buffett gibi ABD'nin en zengin iş adamı bile artık dile gelip, bor... Devamı »