Beklenti Yazım Olmayacaktır!

27.05.2016 01:46
  •  A 

Arkadaşlar, bugün beklenti yazım olmayacaktır. Düşüncelerimi biliyorsunuz. Gelişmiş borsalarda kısmi bir yükseliş sonrası kar satışlarının gelmesinden çekiniyorum. BIST için de riskleri yazdım. Bu nedenle en azından hafta sonu olası gelişmeleri görmek için izlemede kalacağım. 

Destek-direnç tablomuzda yer alan seviyeleri takip ediniz. Hepinize iyi bir hafta sonu dilerim.
 

    Saygılarımla

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 26.05.2016
    09:10

    Hükümet kuruldu. Çok yakında yeni hükümet programı açıklanır ve başta ekonomi olmak üzere yeni bir sinerji başlayabilir. Bu durum faiz, borsa ve kurlar için olumlu bir durum. Ancak aniden gündem olabilecek ve dikkat etmemiz gereken bazı gelişmelere dikkat çekmek istiyorum! Gelişmiş Ülkelerde Pozi... Devamı »

  • 25.05.2016
    08:59

    Dün beklenen 65.hükümet kuruldu. Şimdi soru şu; zaten kurulması konusunda bir şüphe var mıydı ki? Yani meclis çoğunluğuna sahip Ak Parti'nin, kurultayında başka aday da yok iken, sayın Yıldırım'a onayı kimin verdiği de belli iken, hükümet kuramaz diye düşünen bir Allah'ın kulu var mıydı? İyi de o... Devamı »

  • 24.05.2016
    13:06

    Beklenmeyen bir anda ülke gündemine gelen hükümet değişimi bugün itibarıyla tamamlandı. Cumhurbaşkanının onayını alan 65.Hükümet kuruldu. Sayın Binali Yıldırım'ın başbakanlığında kurulan yeni hükümetin üyeleri de açıklandı. Piyasaların en çok merak ettiği kabine üyesi olan Mehmet Şimşek, Ekonomide... Devamı »

  • 24.05.2016
    08:55

    Bugün 14:00'de faiz kararını açıklayacak olan TCMB PPK(Para Piyasası Kurulu) faiz indirir mi, indirirse kaç puan indirir son günlerin merak konusu. Hemen söyleyeyim ki, haftalık politika faizi % 7,50 ve faiz koridoru da % 7,25 ile % 10,00 aralığında bulunuyor. İnecek olursa, politika faizinin inmesi... Devamı »

  • 23.05.2016
    08:53

    Ak Parti'nin yeni genel başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni başbakanı Sayın Binali Yıdırım oldu. Yıldırım'ın en kısa zamanda cumhurbaşkanının onayına sunması beklenen yeni kabine listesi merakla bekleniyor. Ama en çok merak edilen sanırım ekonomi kadrolarında kimlerin olacağıdır diye düşünüyorum... Devamı »