Global Run Bodrum 2016

02.05.2016 11:19
  •  A 

Global Yatırım Holding'in iştiraki Global Liman İşletmelerinin sponsorluğunda 17 Nisan tarihinde 3'ncüsü düzenlenen ve geliri Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneğine bağışlanan Global Run Bodrum 2016 koşusuna yine aile boyu katılım yaptık. Madalyalarımızı da gördüğünüz gibi taktık. Ama aramızda kalsın, katılan ve bitiren herkese veriyorlardı :) 10 km. mesafeyi 71 dk.da yürüdüm, pardon koştum diyecektim, ağzım sürçtü:)

Yarışma sabahı güzel bir anımız oldu! Sitemize üye olan arkadaşımız Zeynep Hanım da etkinlikte görevliymiş. Tanıştık ve birlikte fotoğraf çektirdik. O fotoğraf da elime geçer geçmez sizlerle paylaşacağım. Bir arkadaşımızla en azından böyle güzel bir etkinlikte karşılaşıp, tanışmış olmaktan ötürü çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.

Soldan birinci küçük kızım Ece, üçüncü eşim Hülya, sonuncu büyük kızım Buse.


                                         Ece-Hülya-Aydın-Buse-Zeynep

    

    

Zeynep Hanım ve Sabancı Üniversitesi'nden ekip arkadaşları. Güzel bir amaç için bir araya gelmiş güzel bir ekip oldukları için kendilerini tebrik ediyorum...

 

    Saygılarımla

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 02.05.2016
    09:30

    Bir süredir sizleri yıl sonu bilançoları sonrası olası gelişmeler için uyardığımı biliyorsunuz. Kısaca tekrarlarsam, yıl sonu bilançoları sonrasında genel kurullar ve sermaye artış habelerleri gelmeye başlar. Aynı zamanda yapılacak temettüler gündeme gelir. Bu nedenle ekstra beklentili bir dönem yaş... Devamı »

  • 29.04.2016
    08:57

    FED'in Nisan toplantısından faiz artış kararı çıkmayınca, üstüne bir de gelen ABD verileri ve bilançoları beklentilerin altında kalınca parite ve ons altında yükselişler görmeye başladık. Bu yansımaları zaten bir çok yazımda belirttiğim için gayet doğal karşılıyorum. ABD'deki ekonomilerin ve Çin'dek... Devamı »

  • 27.04.2016
    23:51

    FED % 0,25 - % 0,50 arasında olan politika faizini değiştirmeyerek Nisan ayını da pas geçti. Ancak bu sefer küresel risklere değinilmemiş olması Haziran ayında faiz artışı ihtimali için açık kapı olarak algılanıyor. Zaten Nisan toplantısında faiz artışı beklenmediği için, bu sonuç ekstra pozitif ... Devamı »

  • 27.04.2016
    09:15

    Dün gelen ABD verileri beklentilerden düşük kaldı. ABD şirket karları için de benzer durum var. En büyük teknoloji şirketlerinin hepsi de beklentilerden kötü bilanço açıkladılar. Bu nedenle FED nisan faiz toplantısında bir faiz değişimi yapmayacaktır. Fakat haziran için bir mesaj verecek mi ve ne di... Devamı »

  • 27.04.2016
    01:06

    Değerli Arkadaşlar, Bugün ve yarın küçük kızım Ece'nin Teog sınavları var. Bu nedenle sabah beklenti yazım olmayacaktır. Ancak gün içinde hisse ve destek-direnç paylaşımlarımı yapmaya çalışacağım. Küçük kızım Ece ve TEOG sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar dilerim.   Devamı »