Bize Ait Fotograflar!

17.09.2013 13:16
  •  A 

        Hatırlarsanız, önceki hafta sonu yeğenim Bihter'in düğününden bahsetmiştim. Sizlerle o güne ait bazı anları paylaşmak istedim. İki genç kaptana mutluluklar diliyorum. Fotoğraflarda gördüğünüz kişiler; Bihter ve eşi Alkın, Eşim ve babam, Kızlarım Buse ve Ece, annem ve ablam(yeni kayın valide).





      Siteye yeni bakacak olanlar için güne ait beklenti yazım ''Dananın Kuyruğu Kopacak Mı?'' başlıklı yazımın altındadır!
 

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
www.borsaanalizci.com


  • 17.09.2013
    09:11

    FED Toplantısı Başlıyor. Bugün FED toplantısı başlıyor. Yarın da olası FED tahvil kararlarını göreceğiz. Ayrıca seçimli bir toplantı olur mu onu da bu iki günün sonuna öğrenmiş olacağız. Öyle ya da böyle FED tahvil alımlarını azaltacak. Bu konuda görüşlerimi önceki beklenti yazılarımda nerede... Devamı »

  • 15.09.2013
    23:49

    Ders Zili Çalıyor! Bizim kızların okulu bu sabah başlıyor. Sabah 09:00'da ders zili çalacak. Küçük kızım da artık ablasının binasına geçiyor. Bu nedenle okula olan mesafesi uzayacak. 50m'den 200m'ye çıkacak:). Doğru okudunuz, İstanbul'dan İzmir'e geldiğimizde, kızların okuluna göre ev bulmuştuk... Devamı »

  • 13.09.2013
    00:46

    Aşağıdaki yazımın henüz mürekkebi bile kurumamıştır. Aşağıdaki yazıyı şimdi bir kez daha okur musunuz? Bazı yerlerini koyulaştırdım. Şimdi sizlere soruyorum; geçen hafta bu yazıyı okuduğunuzda bir hafta sonra ne alacağız telaşına düşeceğinize inanmış mıydınız? Devamı »

  • 12.09.2013
    09:11

    Suriye riski azalınca diğer korkumuz FED gündeme gelmeye başladı. 5 gün sonra bu konudaki gelişmeleri FED yetkililerinin ağzından duymuş olacağız. Son gelen istihdam verisinin düşük kalması tahvil alımını azaltma programını erteletebilir. Program ertelenmeyip alım tutarında azaltmaya gidilse bile be... Devamı »

  • 11.09.2013
    09:07

    Suriye'de tansiyonun düşmesi nedeniyle BIST dahil tüm dünya borsalarında ciddi yükselişler yaşandı. Ama tabii Suriye konusunu sınırlarında olmasından ötürü dünyadan çok daha ciddiye alan BIST'in yükselişi diğer ülkelerin üstünde oldu diyebiliriz. Şimdilik bu konu yeniden alevlenmediği takdirde, BIST... Devamı »