Üyelerimizin Sahip Oldukları Avantajlar

06.09.2013 13:25
  •  A 

    Arkadaşlar,
    Üye sayımız devamlı arttığı için zaman zaman yeni üyelerimize bu hatırlatmayı tekrarlamak istiyorum!

    Üyelerimize Düşük Komisyon 
    Ana sayfada yer alan Üye bilgilerinin hemen altındaki ''Neden Borsaanalizci?'' bölümünde siz üyelerimiz için sunulan düşük komisyon imkanını görebilirsiniz. Sitemiz üyesi bir çok arkadaşımız borsaanalizci.com üyesi olduğu için bu imkandan yararlanıyorlar. Kişisel olarak almakta zorlanabileceğiniz bu düşük komisyon oranını, borsaanalizci üyesi olarak sitemizde yayınlanan Global Menkul Değerler Reklamını tıkladığınızda karşınıza çıkan bilgi formunu doldurarak en kısa zamanda almaya başlayabilirsiniz.

    Sitenin İşlevi ve Kullanım Özellikleri
    Yine ana sayfadaki ilgili başlığın altında sitenin kullanım tarifini ve detaylarını bulabilirsiniz. 

    Hızlı Uyarı Penceresi
    Üye Bilgileriniz içinde yer alan bu başlığı her zaman için açık tutmanızı tavsiye ederim. Ekranınızda başka işlerle meşgul iken, siteye yeni bir veri girişi yapıldığında kısa bir mesaj ile sesli ve görsel uyarı alırsınız.

     Bu vesile ile tüm yeni üyelerimize aramıza hoş geldiniz diyorum.
 

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
www.borsaanalizci.com


  • 06.09.2013
    09:30

    Maalesef son dönem piyasanın üzerindeki baskılar bu iki dış etkenin ittifakından çok etkilenir durumda. Suriye için konuşulanlara bakınca, uzaktan atılacak füzelerle sınırlı kalacak diye düşünürken, ağır bombardıman ihtimali de ifade edilmeye başlandı. Hatta Arap ülkelerinin rejim değişikliği için t... Devamı »

  • 05.09.2013
    09:01

    G-20'ler Suriye Gölgesinde Toplandı. Öncelikli konu Suriye olacağını düşündüğüm için, G-20 toplantısından ekonomiye özel bir şey çıkmasını beklemiyorum. ABD Verileri FED için Çok Önemli! Veriler iyi gelmeye devam ediyor. Yarın gelecek olan tarım dışı istihdam rakamları da çok... Devamı »

  • 04.09.2013
    08:58

    Obama, Suriye için atağa kalkmış durumda. Temsilciler Meclisi ve Kongreden onay alabilmek için görüşmeler yapıyor. Olası müdahalenin 60 gün ile sınırlı olması gibi karar alınmış olması, eğer müdahale olursa bunun sadece bir - iki günlük uzaktan müdahale ile sınırlı kalmayabileceği izlenimi veriyor. ... Devamı »

  • 03.09.2013
    09:06

    Çünkü 63.887'yi gören BIST'in yaklaşık beş bin puanlık bir yükseliş tepkisi verdiğini göz ardı etmeyiniz. Bu düşüşü neden yaşamıştık? Suriye riski nedeniyle. Peki bu risk tamamen ortadan kalktı mı? Sizin cevabınızı bilemiyorum ama benim için ''hayır''. Suriye'yi vurmak isteyen bir ABD varsa, gördüğ... Devamı »

  • 02.09.2013
    09:15

    Suriye konusundaki belirsizlik, başta İngiltere olmak üzere ülkelerden gelen müdahale karşıtı tutumlar nedeniyle Suriye'ye olası askeri müdahale ötelenmiş durumda. Son durum olarak ABD başkanı Obama, müdahale için kongrenin onayını almak istiyor. Yanlış hatırlamıyorsam 9 Eylül tarihinde bu konuda ko... Devamı »