Üyelerimizin Sahip Olduğu Avantajlar!

13.06.2014 14:52
  •  A 

    Arkadaşlar,
    Üye sayımız devamlı arttığı için zaman zaman yeni üyelerimize bu hatırlatmayı tekrarlamak istiyorum!

    Üyelerimize Düşük Komisyon 
    Ana sayfada yer alan Üye bilgilerinin hemen altındaki ''Neden Borsaanalizci?'' bölümünde siz üyelerimiz için sunulan düşük komisyon imkanını görebilirsiniz. Sitemiz üyesi bir çok arkadaşımız borsaanalizci.com üyesi olduğu için bu imkandan yararlanıyorlar. Kişisel olarak almakta zorlanabileceğiniz bu düşük komisyon oranını, borsaanalizci üyesi olarak sitemizde yayınlanan Global Menkul Değerler Reklamını tıkladığınızda karşınıza çıkan bilgi formunu doldurarak en kısa zamanda almaya başlayabilirsiniz. İşleyişin detayını ''Neden Borsaanalizci?'' başlığının altında net bir şekilde görebilirsiniz. Başvurunun muhakkak sitemizdeki Global reklamları tıklanarak yapılması ve sitemiz üzerinden yaptığınız başvuru ile Global Menkul Değerler'de  ilk kez hesap açmış olmanız esastır!

      Ancak özellikle altını çizmek istiyorum ki; sitemiz aracılık ve danışmanlık faaliyeti yapmaz. Sadece bir çok alandaki kişisel strateji ve teknik analiz görüşlerinin tek taraflı olarak üyelerle paylaşıldığı bir sitedir. Bu nedenle üyelerimize Global Menkul Değerler tarafından sağlanan düşük komisyon ile sitemizin bir ilgisi yoktur. Bu durum sizlerle Global arasındaki bir ilişkidir. Sitemizin üye sayısı gücünü kullanarak sizlere böyle bir düşük komisyon imkanı yaratmış olmaktan duyduğumuz memnuniyetimiz bizim en büyük kazancımızdır!   

    Sitenin İşlevi ve Kullanım Özellikleri
     Ana sayfadaki ilgili başlığın altında sitenin kullanım tarifini ve detaylarını bulabilirsiniz. Lütfen site sözleşmesi ve ana sayfa bilgilendirmeleri dahilinde sorular sorunuz. 

    Hızlı Uyarı Penceresi
    Üye Bilgileriniz içinde yer alan bu başlığı her zaman için açık tutmanızı tavsiye ederim. Ekranınızda başka işlerle meşgul iken, siteye yeni bir veri girişi yapıldığında kısa bir mesaj ile sesli ve görsel uyarı alırsınız. Mesaj tıklandığı zaman tüm detaylarını görebilirsiniz.

     Bu vesile ile tüm yeni üyelerimize aramıza hoş geldiniz diyorum.

    Saygılarımla

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter;borsaanalizci.com


  • 13.06.2014
    09:00

    Dolar Kuru Kurlarda satış baskısı ECB'nin açıklamaları sonrasında yeniden artacak mı diye düşünürken, ISİD'in Musul'u alması ve konsolosluk elemanlarını rehin alması bir anda kurların yeniden yukarı dönmesine neden oldu. Olası Dolar kuru hareketlerini borsaanalizci.com Destek-Direnç Tablos... Devamı »

  • 12.06.2014
    08:59

    Maalesef dün ISİD militanları tarafından Türkiye'nin Musul konsolosluğundaki tüm personeli ve çok sayıda tır şoförümüz esir alındı. Salı gecesi takip ettiğim haberlerde Musul'un ISİD tarafından ele geçirildiğini, Irak ordusuna mensup kişilerin silahlarını bile bırakarak kaçtıklarını, Kerkük'te de IS... Devamı »

  • 11.06.2014
    08:53

    Radikal dinci terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarının dün Musul'u ele geçirdikleri ve 25 civarı Türk tır şoförünü esir aldıkları haberleri var. Kerkük'te de militanlarla çatışmaların yaşandığı söyleniyor. Musul ve Kerkük çok sayıda Türkmen'in yaşadığı bir bölge olduğu için, gerilim... Devamı »

  • 10.06.2014
    09:04

    Bu hafta veri haftası demiştik. Dün gelen sanayi üretimi rakamları bu yöndeki ilk sinyali verdi. Aynı pozitif görüntünün gelecek olan büyüme ve cari açık verilerinde de sürmesini bekliyorum. BIST için teknik olarak 80.462 üstünde kalmak çok önemlidir. Bu başarılırsa, endeks için devamlı belirttiğimi... Devamı »

  • 09.06.2014
    09:04

    Bir çoğumuz okumayı çok sevmeyiz. Aklımızdakini soralım da hemen cevaplasınlar ve cevap da kısa olsun isteriz. Aslında yazılan bir çok yazıda, aklımızdaki bir çok sorunun cevabı vardır. Hatta okuduğumuz takdirde, bu soruların bir çoğunu bile sormaya gerek kalmayacağını görebiliriz. Eğer ... Devamı »