İki Gün Tatil Yapacağım

21.08.2013 15:24
  •  A 

    Değerli Arkadaşlar,
    Bu sene kış ve yaz tatili yapmadım biliyorsunuz. Önümüzdeki iki günü hafta sonu ile birleştirip dört gün tatil yapmak istiyorum. Bayram misafirlerimizi Pazartesi yolcu etmiştik. Bu akşam İstanbul'dan iki arkadaşımız, Cumartesi de beş kişilik bir aile arkadaşlarımız gelecek. Onlarla yazın son günlerinde birlikte tatil yapalım diyoruz. 

    Ama beni bilirsiniz, fırsatını bulduğum her an ve her yerde kısa süreli de olsa aranızda olurum.

    Sağlıcakla kalınız. Bu arada borsayı da döndüğümde bir kaç bin puan üstte görmek istiyorum:)

    Saygılarımla
 

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
www.borsaanalizci.com


  • 21.08.2013
    09:01

    FED Tutanakları Açıklanacak! Bu akşam FED tutanakları açıklanacak. Tutanaklardan faiz ile ilgili ne mesaj alınacağını göreceğiz. Bu konudaki DOW ve BIST için düşüncelerimi düne ait beklenti yazımın detayında görebilirsiniz. Ayrıca Destek-Direnç Tablomuzdaki teknik verilerden DOW, VİOP, BIST gi... Devamı »

  • 20.08.2013
    09:13

    FED tutunaklarının açılmasından önce küresel tedirginlik iyice artmış durumda. Tahvil alımının azaltılması konusunda bir mesaj çıkar mı korkusu ile dünya borsalarında realizeler görülüyor. Ancak dediğim gibi DOW dahil bu borsalardaki düşüşler bana göre sadece realize ve çok büyük boyutlarda değil. O... Devamı »

  • 19.08.2013
    08:50

    FED tutanakları ve TCMB'nın yarınki toplantısı bu haftanın belirleyicileri olacak gibi duruyor. FED tutanaklarının Eylül ayında tahvil alımını azaltma yönünde mesajlar içeriyor olması halinde altın fiyatlarının olumsuz, DOW endekslerinin de olumlu etkilenmesini bekliyorum. Ama eğer FED tuta... Devamı »

  • 16.08.2013
    09:24

    Bir Yerde Bir Yanlışlık Var! ABD tarafından dün gelen işsizlik verilerinde iyileşme sürüyor. Enflasyonda hafif de olsa bir yükseliş var. Bu durumda FED gecikmeden tahvil alımını azaltmaya gidebilir. Eğer bu ihtimal kuvvetlendiyse, ABD tahvil faizi % 2,80 rakamları da geçerken altının da yükselm... Devamı »

  • 15.08.2013
    09:13

    Altı çeyrektir resesyonda olan Euro Bölgesi ülkeleri, Almanya ve Fransa ağırlıklı büyüme rakamları ile beklenti olan % 0.2'yi aşarak % 0.3'lük bir büyüme gerçekleştirdi. Bu Euro Bölgesinin resesyonyan çıkışı için önemli bir veri. Bildiğiniz gibi ben de bir süredir ABD'nin büyüme rakamları sonrasında... Devamı »