Gold Üyelik Formalitesi!

01.07.2014 12:33
  •  A 

   Değerli Üyelerimiz.
   Gold üyelik işlemlerinizi ödemesini ister eft ile, isterse de sanal pos üzerinden kredi kartı ile yapacak olun, her şekilde de siteye üye olduğunuz hesabınız üzerinden ''gold üye ol'' seçeneğini (Üye Bilgileri İçindeki) işaretleyerek, gelecek formları sırası ile doldurmak şeklinde yapmalısınz. Ödeme şeklini eft ya da kredi kartı olarak seçmeyi unutmayınız. 

    Kredi kartı ödemesi ile gold üye olanlarınızın gold üyelikleri ödeme ile birlikte otomatik aktif edilmektedir. Ancak eft yapan üyelerimizin ise, banka ödemeleri bu formla karşılaştırıldıktan sonra aktif edilmektedir. Gold üyeliklerinizin aktif edilmesi için ilgili formun doldurulmuş olması şarttır. Gerekli olan formaliteleri eksiksiz olarak yapmanız, bizim işlerimizi kolaylaştırmaktadır. Eft yolladığı halde, gold üyelik formunu site üzerinde doldurmayan arkadaşlarımızın gold üyelikleri, formu dolduracakları ana kadar aktif olmaz. Lütfen bu detayı unutmayınız!!

    Yaşadığınız aksaklıklarda site üzerinden iletişim mesajı atabilir, site sayfasının altındaki info@borsaanalizci.com adresine mail atabilir, aynı şekilde site sayfası altında yer alan site telefonunu arayıp iletebilirsiniz.

    Anlayışınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. 
 

    Saygılarımla

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter;borsaanalizci.com


  • 01.07.2014
    10:43

    Değerli üyelerimiz, Sitemize gold üye olanların, sizler istemeseniz de muhakkak ödedikleri bedelin faturası kesiliyor. Bu nedenle fatura için adres detaylarınızı yazmanız gerektiğini önemle hatırlatmak istiyorum. Adres eksikliklerini tamamlamak bizim için çok ciddi zaman kaybı oluyor. Lütfen... Devamı »

  • 30.06.2014
    17:13

    Değerli Üyelerimiz, 01/07/2014 tarihi itibarıyla sitemiz gold üyelik sürecine başlayacaktır. ''Neden Borsaanalizci?'' başlığı altında üyelerimizin sahip olduğu avantajlar yer almaktadır. Üyelerimiz için sağlanmış olan düşük komisyon avantajı gold-standart üye ayırımı yapılmadan tüm borsaanali... Devamı »

  • 30.06.2014
    10:04

    Dış ticaret açığı Mayıs'ta -7,1 Myr Dolar. (Beklenti; -7,3 Myr Dolar. Önceki; - 7,2 Myr Dolar) TUIK Ocak-Mayıs dış ticaret açığı 31 Myr 613 Mln $ Mayıs ihracatı 13,8 Myr Dolar (Önceki; 13,4 Myr Dolar) Mayıs ithalat 20,9 Myr Dolar.(Önceki; 20,7 Myr Dolar) ... Devamı »

  • 27.06.2014
    14:14

    Sevgili Dostlar, Bu gece 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayına giriyoruz. Bu vesile ile İslam aleminin Ramazanını kutlarım. Sitemiz sahur saatlerindeki sorularınıza açıktır:) Günlerin uzunluğu ve çok sıcaklara geliyor olması nedeniyle, oruç tutacak olanlara dayanma gücü diliyorum. Kız... Devamı »

  • 26.06.2014
    12:39

    Değerli Arakadaşlar, 1 Temmuz 2014 tarihinden itibaren yeniden ücretli üyelik sistemine geçeceğiz. O tarihten itibaren ücretli üyelerimiz gold üye olarak anılıp, şuanda gördüğünüz tüm verileri güncel olarak görebilecekler. Ücretli (gold) üye olmayan arkadaşlarımız ise standart üye olarak tüm ... Devamı »