Soru - Cevap (SELAMLAR)

  •  A 
BA*** YE*** ÇO*** 22.11.2024 12:10
Konu / Hisse Kodu: SELAMLAR
SİZE VE SİTE ÜYELERİNE SELAM VE SAYGILAR HOCAM OLASI FAİZ İNDİRİM SÜRECİ 2025 TE GYO YILI OLACAK DENİYOR SİZCE HANGİSİ EN AVANTAJLIDIR. EKGYO TRGYO OZKGYO ISGYO AVPGYO SİZİN DESTEK DİRENÇLERDE OLAN PSGYO ISMARLAMA SORU OLDUYSA ÖZÜR DİLERİM
Cevap 22.11.2024 12:19

Özel projeleri birebir takip edemiyorum. Ama sektöre olumlu etkisi olacaktır. Lakin henüz faizler hala çok yüksek olduğu için yine de temkinli olmak lazım. Bir tarafta 3ncü dünya savaşı riski, bir tarafta iran-israil savaşı, diğer bir tarafta anayasa değişikliği belirsizlikleri, Suriye'deki Kürt olulumunun akıbeti bize yansıma şekli, yine diğer bir tarafta Trump'ın kabinesi ve göreve geldiğinde olası bize karşı tutumu halen çok ciddi riskleri de barındırıyor. Bunlar varken, 250 - 500 baz puan indirince her şey toz pembe olmayacak. Otolar, beyaz eşyalar fabrika kapatıyor, işçi çıkartıyorlar. 

Bu nedenle şu an böyle bir yorum yapmaktan ziyade tekniklerinde uygun oldukça dikkat çekerek devam etmeyi daha tedbirli görüyorum. Trump gelince bizi yoracak ve gerecek çok farklı gündemler karşımıza çıkacak endişelerim var. İç siyasette de gerilimler zaten hep rezervlerimizde var!


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_