Soru - Cevap (Uygulama / app)

  •  A 
MU*** TE*** 19.04.2024 19:18
Konu / Hisse Kodu: Uygulama / app
Merhaba Aydın bey. Sayfanızı severek ve isteyerek hevesli bir şekilde takip ediyorum. Ancak sormak ve ya talep etmek istediğim bir konu var. Böyle güzel sistematik bir sayfanın bir akıllı telefon uygulaması neden yok ? Olsa çok daha iyi olmaz mı ? Girilen verilerden al sat uyarılarından anlık bildirim alabileceğimiz bir uygulama böylesine güzel bir sisteme çok yakışırdı. Böyle bir çalışma/düşünce var mı ? İyi akşamlar iyi tatiller.
Cevap 21.04.2024 22:00

Öncelikle en başından beri sitenin android telefon uygulamaları ve anlık bildirimleri vardı. 2 yıl öncesinde sorun başladı. Bir türlü tümden çözemeyince siteyi yeniden yazdırmaya kalktık. Geçen yıl yapan şirket bir buçuk yıl zamanımızı aldı bitiremedi. Şimdi yeni bir şirketle yenileme çalışması yapıyoruz. 27 Şubet'ta bitecekti ama henüz bitmedi. Tüm telefonlar için de uygulama yapılıyor. Sitede paylaşılanları anında telefonunuzda bildirim olarak takip edebileceksiniz. Ama henüz bitirip test grubuna açamadık. Her an için tamamlanmasını bekliyoruz. 

Şu an sitede anlık bildirimleri düzenli alıyorum diyen üyelerimiz de var, alamıyoruz diyen de. O nedenle yenileme çalışmamız bitince bu sorunlar tüm üyeler için sona erecek.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_