Soru - Cevap (GLYHO)

  •  A 
FI*** US*** 20.12.2023 12:23
Konu / Hisse Kodu: GLYHO
Aydın Bey Selamlar GLYHO ile ilgili güncel olarak değerli görüşlerinizi merak ettim sizce de ekstra ekstra düşüşler yaşamıyor mu?
Cevap 20.12.2023 14:37

Ben gördüğü zirve fiyatları biraz primli görmüştüm. Hatta son verdiğim öngörüyü çanak kırılıyor diye vermişken sonra aşağı revize yapıp, zararla kapattım. Daha sonra fincan-kulp yapıp öngörü beklentimin de üstüne gitmişti. 

Düz bilanço olarak biraz primli. Ama bu yıl liman gelirleri çok iyiydi. Gelecek yıl da dünya cruise gelirlerinde ciddi artışlar bekleniyor. Bu beklentiye bakınca sonrasında bilançoyu da daha güçlendirebilir. 

Teknik olarak 11.33 altında obo denen düşüş formasyonu başlatmış. Bu nedenle 8.00 li rakam riskleri teknik olarak var. 13 Aralık tarihinde parabol bir günlük alıma dönmüş ama hemen sonraki gün yine satışa geçmiş. Kısacası temel ve teknik olarak şu sıra benim takibimde olmaz. Çok daha güçlü hisseler var derim.

Bu arada çok daha iyi bilanço ve ciddi iskontolar içeren hisselerde bile benzer düşüşler var. Sadece glyho'ya özel bir durum düşünmüyorum.

    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_