Soru - Cevap (Bilanço beklentilerinde yapılan güncellemeler)

  •  A 
UĞ*** KA*** 23.11.2023 23:16
Konu / Hisse Kodu: Bilanço beklentilerinde yapılan güncellemeler
Hocam iyi geceler.
Bir iPhone kullanıcısı olarak artık anlık bildirimleri alabiliyorum önce bunu belirtmek istedim. Yeni güncelleme ile beraber bildirimlerde gelmeye başladı.

Sorum şudur; bilanço beklentilerinde yeni veri bilgilendirmeleri giriyor. Ama yapılan güncellemeyi fark edemiyorum. Güncelleme yapılanlarda bir kodlama yapılabilir mi? Yada varda ben mi göremedim.

Emeğiniz için çok teşekkür edip iyi geceler dilerim.
Cevap 23.11.2023 23:23

Doas temettüsünü güncelledim az önce. Başına not düşeyim. Sonrakilerde notları silerek devam ederiz ki birikme olmasın.

Bu arada bu nasıl iş anlayamıyorum. Nasıl oluyor size bildirimler geliyor ama bazılarına gelmiyor. Rica etsem, bize siteyi masa üstü mü yaptınız, chrome'den mi açtınız, hup bildirimlerini mi tıkladınız, hup'un altında yer alan kutucuklardan hangisini işaretlediniz bunları bize bilgi olarak yazar mısınız?

Sırf bu sorun için siteyi baştan yaptırmak için hem zaman hem para harcıyoruz. Bir yıldır zamanımızı alan İstanbul'u bir şirket site kısmını bitirmişti aslında ama yönetim panelini bitirmeye çalışırlarken, şu an telefonlar açılmıyor, mesajlara dönmüyorlar. Şimdi İzmir'li iki firma ile yeni görüşmeler başlattım. Bunların hepsi aksayan bildirimler yüzünden. Ama sorun bizden değil de, telefonlardaki ayarladan mı onu anlayamadık.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_