Soru - Cevap (ABD Biden)

  •  A 
FU*** AD*** 23.10.2023 19:36
Konu / Hisse Kodu: ABD Biden
Biden'in "savaş sonrası 50 yıllık sürecin artık yetersiz olması ve yeni bir dünya düzeni kurulması" sözlerinin arkasında ne olabilir? Düşüncelerinizi merak ediyorum hocam dünyayı neler bekliyor olabilir?
Cevap 23.10.2023 22:17

Bölgemizde çok sayıda ülkeden toprak alıp, Kürdistan kuruyoruz bahanesi ile sonrasında Büyük İsrail'e ulaşma hedeflerinin olduğunu düşünüyorum. İran'ın parçalanması, Çin'in de bölgesel savaşlara çekilmesi planları olduğunu düşünüyorum. Ama bunu planlayanların karşısında da bu planları bozmak için mücadele edileceğini de unutmamak lazım. 

Maalesef dünya çok sıkıntılara gebe. İnsanlık kendi eli ile dünya yaşamını zora sokmak için her çabayı gösteriyor. 7 Milyar üzerindeki nüfusun hastalıklarla en az yarı yarıya azaltılması hedefinin olduğunu da düşünüyorum. Umarım halklar, insanlar bu planları yapanlara isyan etmeye başlarlar. Yoksa bakalım daha neler göreceğiz...

Türkiye'yi de parçalamak emellerinin olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Ama ben Türkiye'nin toprak bütünlüğüne el uzatılırsa, bunun topraklamızın büyümesine yol açacağı görüşündeyim. Laik, demokratik cumhuriyeti savunmayı başardığımız takdirde Türkiye Cumhuriyeti ilelebet baki kalacaktır.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_