Soru - Cevap (Teşekkürler.)

  •  A 
MU*** MA*** 25.09.2023 18:21
Konu / Hisse Kodu: Teşekkürler.
Merhaba Hocam. İniş ve sonrası öngörü zamanlaması harika oldu. Ellerinize yüreğinize sağlık. Şimdi Düşecek diyorsanız düşecek. Bu günkü hızlı yğkseliş enteresan Umarım her kes kapanan öngörüleri kapatıp. Yeni öngörüler için sizin gibi denize de yelken açmışlardır. Tüm borsaanalüzci grubumuza bol kazançlar. Size İyi tatiller. Teşekkürler.
Cevap 25.09.2023 19:38

Çok teşekkür ederim. Evet ilk düzeltme ve sonrasını yine güzel tahmin ettik. Ama şu an için düşme riski dış borsalarla ilgili bir risk. O da net değil. Aynı zamanda güçlü destek bölgelerindeler. Eğer destek bulur dönerlerse, o zaman dış borsalar da BIST'i desteklemiş olur. Ama destekleri kırarlarsa, sonrasında düşüş formasyonları başlayacağı için tedirginim. O nedenle uyarmak istedim. Belki de BIST hisseleri yine pozitif ayrışır. O kısmını artık yaşayıp göreceğiz. Ben normalde 8400 direncinin bu kadar hızlı kırılmasını beklemiyorum. 8400-7900 aralığında yatay bir süreçte hisse bazlı ayrışmalar olmasını bekliyorum. Öylesi bana çok daha uygun olur. Tekniklere göre pariteleri yakalarsak kazançlarımız çok daha güzel olur.

Ama tam bir algı piyasası ile yönetiliyoruz. Ne oldu da böyle 7600'e düştük? Ne oldu da hemen yükseldik değil mi? Özel bir nedenler yok. Ama teknik olarak olması gerektiği için oluyor işte gördüğünüz gibi.

Umarım dediğiniz gibi, sonrasını da doğru tahmin ederim. Ama bana rahat tatil olmayacak sanki. Şimdi bu görüntülerle tüm hisseleri gece yine taramak zorunda kalacağım.

Borsaanaalizci üyeleri hep kazansın, çok kazansın...


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_