Soru - Cevap (Akgrt)

  •  A 
İL*** MA*** 13.09.2023 23:25
Konu / Hisse Kodu: Akgrt
Destek dirençte paylaşmışsınız. Yazınızda da hayıflanmışsınız ama yine de öngörü vermemişsiniz hocam :) Diğer sigorta şirketlerine göre daha az prim yapmış durumda. Kısmet olmuyor demek bazen.
Cevap 14.09.2023 08:53

Günaydın.

Piyasada genel bir satış olursa, fiyatı en yükseklerde diye bunu yapmakta zorlandım. Ama yine ayrıştı. Tekniği yüzünden de paylaştım. Benden daha cesurlar varsa diye:) 

Sigortaları henüz diplerindeyken çoğunun tekniklerine dikkat çekmeye başlamıştım. Primlerinin çok artmasını bekliyordum. Ama sonra açıkladıkları bilançolar iyi gelmeyince öngörü yapmaktan çekindim. Sonra ise tam dikkat çektiğim dip ya da formasyon kırılmalarında yukarı hızlandılar. Sonra ben hep geride kaldım.

Aynı durumu, thyao ve pgsus'da da yaşadık. Thyao'da teknik ve uvyh öngörüleri yaptım hiç olmazsa ama pgsus'da onu da yapamadım. Ama gelen bilançolar hep sıkıntılıydı. Şimdi kötü bilançoya rağmen böyle yükselişler olunca kimse bilançoya aldırmıyor. Ama iş tersine dönünce çok can yakabiliyorlar. O zaman da o alımların izahı olmuyor. Kısmet artık.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_