Soru - Cevap (Krtek)

  •  A 
MU*** OZ*** 23.08.2023 20:03
Konu / Hisse Kodu: Krtek
Aydın bey hızlı uyarı penceresinde yazdığınız saat yanlış. 17:06 da krtek o fiyatta değil . Keşke o fiyattayken uyarı alabilseydik saat 12:15 gibi bizde elimizden çıkarmış olsaydık. Hala bir açık ongörünüz duruyor. Bugünkü ani düşüşü yorumlarmısınız.
Cevap 24.08.2023 01:31

Aslında ara ara yazıyorum sanırım kaçırdınız. Açık olan öngörülerdeki beklentiler gerçekleşmeden önce revize edilmediyse geçerlidir. Esas olan oradaki rakamdır. Benim kapattığım saat değil. Ben sonuçta her an ekran başında olamam, olsam da bazen göremem. Sonrasında gördüğüm zaman gece bu saatte bile olsa kapatırım. O nedenle kapanış saatini dikkate almayın. Böyle durumlarda kapatılan öngörüdeki fiyat beklentisi sizin için yeterli ise öncesinde o fiyata yazın dursun. Gördüğü zaman gitrmiş olur. Hatta hisse bugün 33.78'i dahi gördü.

Neyse, hisse için daha yüksek beklentili açık öngörüm de var. Bilanço değerlendirmemdeki beklentim daha da yüksek. Bugün piyysanın genelinde yine sert realizasyonlar yaşandı. Yine bir takım spekülasyonlar yapılıyor istifa vs. konularında. Satışlar bu nedenle oldu diyen de var.

Benim için endeks hiç bir nedensiz de teknik bir düzeltme yapabilir. Hatta ben bunu bir düzeltme olarak dahi görmüyorum. Kısmi bir kar satışı şu an için. Beklenti yazılarımda paylaşıyorum 7359 desteğini kıracak olursa, o zaman düzeltmeye dönüşecek şekilde derinleşebilir.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_