Soru - Cevap (Banka Hisseleri)

  •  A 
Yİ*** ÖN*** 14.08.2023 10:32
Konu / Hisse Kodu: Banka Hisseleri
Hocam banka hisseleri x2 oldu kısa vadede. Hiç al vermediniz. En azından beklenti ne olur onu söylerseniz seviniriz. Yanlış yerden girmeyelim.
Cevap 14.08.2023 10:51

Sorularınızı siteye giriş yaparak sorun lütfen. Bakınca üye değil gözüküyordunuz. Kontrol edince gold üye olduğunuzu gördüm. Sanırım siteye girmeden üye oldunuz.

Şimdi öncelikle, hiç al vermediniz tespiti doğru değil! Bankalar piyasa gelişmelerinden çok farklı etkilenebildikleri için, onlarda genel uzun vadeli öngörü verdim. 12 aylık bilanço değerlendirmelerime bakın! Akbank ve garan'da %100 civarı, Isctr ve ykbnk'de %200 eder beklentilerimi yazdım. Yanı bu fiyatları görünce tam de sizin dediğiniz x2 ve aslında benim en başında söylediğim beklentim gerçekleşmiş oldu.

Ayrıca ykbnk ve ısctr'de teknik al öngörülerim oldu. hatta ısctr %15.77 getiri kapattım. Yani onlarda da öngörüler verdim. Hiç al vermediniz, en azından beklenti ne olur onu söylerseniz tespiti olmamış :) Hisse filtresi yaparak bakınca çok daha kolay görürsünüz aklınızdaki hisselerin paylaşımlarını

Görüşlerimi aynı şekilde paylaşmaya devam ediyorum. Kazancınız bol olsun.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_