Soru - Cevap (Bir öneri)

  •  A 
FA*** Yİ*** ÖN*** 31.07.2023 21:58
Konu / Hisse Kodu: Bir öneri
Ayın 21'inden itibaren pek yeni hisse yazmadınız. Yeni analizlerinizi dört gözle beklediğimizi ifade etmek isterim. Mümkünse analizlerinizi bir önceki akşamdan yaparsanız, gün içerisinde iş yoğunluğundan bakma şansı olmayan bizlere de kolaylık olur.

Saygılar
Cevap 01.08.2023 00:16

Piyasada realizasyon endişem nedeniyle yapmadığımı biliyorsunuz. Ama maalesef piyasa da bizi pek takmıyor ve yükselişine devam ediyor. Böyle zamanlarda destek-direnç tablosu paylaşımlarını dikkate alabilirsiniz diye uyardığımı okumuşsunuzdur. Cesaret bulursam düzeltme olmadan da yeni öngörülerim gelebilir. Ama öngörü yapıp da sonra realizelere de yakalanmak istemiyorum. 

Önceki akşamdan sadece DD paylaşımları yapılabilir. Sabah olası bir gelişme halinde önceden yapılan öngörüler risk teşkil eder. O nedenle maalesef bu yöntem aynı şekilde sürecek. DD paylaşımlarımı zaten genelde önceki geceden yapıyorum. Ama Hafta sonundan beri Gökçeada'da tatildeyim biliyorsunuz. Aslında tam tatil için, hiç bakmayıp dinlenmem lazım ama, piyasa hareketli olduğundan yine de fırsat buldukça paylaşımlarımı yapıyorum.

Teknikler her zaman önceden oluşmuyor. Bu nedenle seans esnasındaki gelişmeler önemli oluyor.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_