Soru - Cevap (Ntgaz krtek egser)

  •  A 
İS*** ÖZ*** 02.05.2023 10:17
Konu / Hisse Kodu: Ntgaz krtek egser
Merhaba Aydın abi. Güne uzun vade listenizdeki 3 hissenin taban açmasıyla başladık. Zaten borsanın genelinin kötü gittiği bir zamanda bunlar da ekstrası oldu. Çok mu kötü bilanço açıkladılar. Listenizde kalmaya devam edecekler mi. Teşekkürler
Cevap 02.05.2023 10:34

Günaydın.

Üçü de listede kalacak. Beklenti yazımda yer verdim. Düşüşlerin ana nedeni artık farklı psikoloji ve algılar. Egser zarar açıklamış ama diğerlerinde kar var. Sadece karlar düşmüş. Depremin etkileri, seçimin etkileri hepsi bunların içinde var. Bu bilançolar zaten fazlası ile satın alınmış durumdalar bana göre. Ama şu an biz çok farklı fiyatlamaları yapıyoruz. 

Seçimler bitene ve sonrasındaki gelişmeleri, kararları, ekipleri görene kadar sabretmek durumundayız. Bir süre daha düşüş ve baskı sürebilir. Sebeplerini yazılarımda bugün de yazdım.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_