Soru - Cevap (Kchol)

  •  A 
OR*** GÜ*** 04.04.2023 18:50
Konu / Hisse Kodu: Kchol
Hocam selamlar nasılsınız , fazla paylaşım yapmayacağınızı belirtmiştiniz bu süreçte biliyorum fakat kchol bu süreçte biraz daha ayrıştı gibi diğerlerine göre. Sıçrama yapacak gibi duruyor fakat sizin fikirlerinizi merak ediyorum, ayrıca destek / direnç olarakta güncellersiniz çok sevinirim. Teşekkürler hocam
Cevap 04.04.2023 20:54

Bilanço beklentilerimdeki ederler kchol gibi, diğer hisseler için de geçerli. Gerçekten de kchol, tuprs, toaso, bımas daha güçlü duruş sergilediler. Seçim sonrası en iyi tepki vermesini beklediğim hisselerden birisi kchol. Ama öncesinde bugüne bakıp da, hemen iyimserleşmek için erken olabilir. Sonra ilgisiz şekilde piyasayı bir anda düşürebiliyorlar gördüğünüz gibi.

Ama endeks 4680 civarını düzeltme desteği yapıp yeniden dönüp, 5500'leri zorlamaya kalkarsa, o zaman kchol yeni tl zirve görebilir. Yine de ben seçim sonrasını beklemek gerekebilir diye tedbiri bırakmamak gerekir diyorum.

Bu arada destek-direnç seviyeleri henüz güncel rakamları içeriyor. Günlük listelerde yer alıp-almamasına bakmayın sadece, hisse filtresi yapıp bakın. Güncel rakamları içeren hisseleri güncel olarak değerlendirebilirsiniz.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_