Soru - Cevap (Doas)

  •  A 
SE*** ŞA*** 04.04.2023 10:10
Konu / Hisse Kodu: Doas
Günaydın. Kusura bakmayın biraz fazla sordum ama doas karşıt yatırım olarak buralardan alınabilir mi? Yoksa elimizde yoksa hiç bulaşmayalım mı? İyi bir marj oluştu sizin uzun vadeli önerinize bakılınca. Teşekkürler.
Cevap 04.04.2023 10:21

Rica ederim. Sorularınızda hiç sorun yok. Keşke piyasa bir an önce normale dönse de, cevaplarımız daha güçlü sonuçlar verse. 

Teknik ve temek olarak yeri ciddi iskontolu. Ama parabolic olarak bugün satış yönlü sinyal vermiş şu an için. Ama 129.84 görülecek olursa yeniden alım sinyaline döner. 146.70 seviyesinde uyardığım OBO riski yaşandı. Son teknik durumu paylaşayım siz karar verin.

Ama bilmeniz gereken, ne alırsanız alın seçimlere kadar ya da hemen sonrası piyasa riski yüzünden ek düşüş riskleri var. Hisseler ciddi iskontolu ama diğer etkenler nedeniyle düşüş riskleri de sürüyor. Aldıklarınızda hep beklemek gerekeceğini bilin.

Ben ise holding, ilaç, çimento, demirçelik, gıda vs gibi farklı sektörleri tercih ederdim sanırım. Her nedense bu şirket hep bir baskı yaşıyor. Ama bilanço olarak çok iskontolu.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_

Cevap 05.04.2023 10:48

Tam zamanlama bir soru sormuşsunuz. Umarım ilk düşündüğünüzden caymamış almışsınızdır!



    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_