Soru - Cevap (AGHOL)

  •  A 
TA*** AT*** 23.02.2023 14:09
Konu / Hisse Kodu: AGHOL
AYDIN BEY 30 TL.DEN 110 TL.YE 7 AYDA YÜKSELMİŞ AGHOL'Ü ARALIK AYINDA
120 TL. HEDEF FIYAT İLE AL SAT LİSTENİZE, 140 TL HEDEF FIYAT İLE UZUN VADELİ LİSTENİZDE EKLEMİŞTİNİZ. BENDE BİR BİLDİĞİNİZ VARDIR DİYEREK BU ÖNERİNİZE UYDUM. ŞİMDİ %25 ZARARLA BEKLİYORUM. EYLÜL AYINDAN SONRA BELKİ MALİYETİME ULAŞABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. UMARIM BEN YANILIRIM VE SİZ HAKLI ÇIKARSINIZ. BELİRTTİĞİNİZ HEDEF FİYATLAR DAHA ÖNCE GERÇEKLEŞİR.
Cevap 23.02.2023 15:09

Sitede 12 senedir benzer şekilde ana sayfada istatistikleri yer alan öngörüleri yapıyorum. Hiç birisinin kesinliği yok. Nihayetinde benim temel ve teknik analiz harmanlamam sonrası beklentilerim ve görüşlerime göre paylaştığım düşüncelerim. Beklentimi koruduklarımda ısrarımı sürdürüyorum. Ama beklentim bozulanlarda sineye çekip kapatıp geçiyorum. Bazılarında da yanılmış oluyorum. Ama zaten bu iş %100 garantili diye yapılmıyor. 

Umarım haklı çıkarım. Ama aralık sonrası birçok hisse benzer şekilde ciddi geri geldiler. Aefes, aghol, krtek, odas, rtalb, alark gibi biraz fazla gelenler var. Maalesef bunu yapıyorlar. Yatırımcıları silkelemek için çok uygulanan baskılardan. Jants, doas, egeen, konya, vs gibi zamanında çok baskılanan sonra da kopup giden çok örnek var. Böyle yaptıkları zaman, yatırımcılar yükselişte her durduğu yerde buradan yine geri gelirse endişesi ile ellerindekileri satıp çıkıyorlar. Bu sayede ele geçiremedikleri hisseleri toplamış oluyorlar. 

Ama dediğim gibi, bazen de boşuna ısrar etmiş olabiliyoruz. Umarım hepimizin yüzü sonunda güler. 



    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_