Soru - Cevap (Kchol)

  •  A 
OR*** GÜ*** 06.10.2022 12:50
Konu / Hisse Kodu: Kchol
Merhaba hocam nasılsınız ? Uzun vadeli hisselerinize bakara Kchol satın aldım 47 bandından. %100 getiri beklentiniz var biliyorum fakat Kchol ile ilgili olarak yılsonu beklentiniz nedir açıkçası merak ediyorum. Yatırımlarımın ciddi miktarını oraya yönlendirdim al/sat kısmını bile diyebilirim. O yüzden fikirlerinize bu konuda fazlasıyla değer veriyorum. Saygılar sevgiler Alex :)
Cevap 06.10.2022 12:55

:))

Beklentilerim sitede yer aldığı gibi.  Ama tek hisseyi doğru bulmadığımı her zaman söylüyorum. En az 2 olmalı. Ya da 3.

Ayrıca teknik al/sat'a pay ayırmamak da hatadır bana göre. Al/sat tablosunda son bir ayda 50 civarı öneri gerçekleşme ile kapandı mesela. Ama kchol buna uygun işler yapmadı.

Bu işleri karıştırmayın. Öngörülerimin gerçekleşmesi bu tarz kararlarınıza neden oluyor biliyorum ama bence doğru değil. Ama bu benim düşüncem tabii. 


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_