Hedef Kiev'i alıp, iktidarı değiştirmek olunca iş değişti. İşgal hareketi ne kadar uzarsa, o kadar askeri kayıpları olacaktır. Ama asıl önemlisi, dediğiniz gibi Donbas bölgesi ile sınırlı kalan bir işgale batının açıkmladığı yaptırımlar sınırlı kalacaktı. Oysa şu an açıklanan yaptırımlar Rus ekonomisi için ciddi sorun yaratacaktır. Yurt dışındaki bir çok şirketi ve bankalarının yurt dışı iştirakleri batabilir.
36 ülke hava sahasını kapattı. Bu durum Rus hava yollarını da çok zor duruma sokacaktır. Her zaman tekrarladığım bir konuyu bir kez daha söylemek istiyorum! Lütfen soru ya da mesajlarınızda sadece bir konu veya soru yer alsın. İç içe sorular konuyu dağıtıyor. Akılda kalma imkanını da azaltıyor.
Bagfs'da gelen vergi dairesine yollanan kar. 198 Milyon açıklanmış. Ama esas olan SPK'nın kabul ettiiği bilanço karı olacaktır. Henüz o belli değil.
Saygılarımla
Aydın Eroğlu
Stratejist
Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_