Soru - Cevap (ALGYO)

  •  A 
SA*** KU*** SA*** 01.09.2021 13:50
Konu / Hisse Kodu: ALGYO
Aydın bey merhaba;
Algyo ve vestl iki hissede bende var ve bir türlü baskıdan kurtulamadılar mümkünse iki hisse hakkındaki yorumlarınızı ve destek direnç noktalarını paylaşabilir misiniz?
teşekürler.
Cevap 01.09.2021 14:10

İkisi de bilanço olarak, bana göre şu anki bilançolarının ederinin altında fiyatlanıyorlar. Kar artışlarının aynın şekilde sürmesi halinde, yıl sonu bilançoları için bu fiyatların çok daha büyük iskontolar içereceklerini düşünüyorum.

Vestel Nisan başından bu yana 26.50-30.50 arasında bir kanal içinde hareket ediyor. 

Algyo da, 30.00 zirveler sonrası bu fiyatlarda büyük bir çanak formasyonu dibini yapıyor görüşündeyim. Yıl sonu bilanço karları altı aylık karlarının genelde çok üstünde gelebiliyor. Yine aynı olmasını bekliyorum. Bu durumda hisseye bir süre sonra kayıtsız kalamayacaklardır. Ama maalesef hisselerin oyuncuları var. Genel alıcı gelince baskılıyorlar. Sonra ise bir anda hareketleniyor. O zaman da durması gereken dirençlerde durmayıp yükselişi sürebiliyor. Zirveye giderken de aynı şekilde davrandı.

Şu an için teknik paylaşımlarındaki dirençler geçilmeden bir hareket zor. Ama potansiyelleri yüzünden her an bu hareketi yapabilirler.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_