Soru - Cevap (Bagfs)

  •  A 
İB*** CE*** 20.06.2021 19:13
Konu / Hisse Kodu: Bagfs
Merhaba,
Son zamanlarda bu hissedeki durumu biliyorsunuz. Acaba bu durumda daha önce yaşamış olan hisse var mı. Tecrübelerimizden hatırlıyor musunuz. Bu tür süreçleri nasıl noktalanıyor. Fabrika kapanması ya da şirket iflası söz konusu olabiliyor mu. Tecrübenizden yararlanmak istedim.
Hocam bir diğer husus, bir günlük beklenti yazılarınızın bir aşı var mı acaba son 2-3 senelik Günlük beklenti yazısı arşivine ulaşmak mümkünmü böyle bir şey olabiliyor mu? görüşleriniz benim için çok değerli.
Cevap 20.06.2021 23:27

Arıtma sorunu için şirketin sıkıntısı bir şekilde aşılacaktır. Ceza yer, taahhütlerini verir ve faaliyetleri başlar. Ama bu ceza ciddi olabilir. Lakin iflas falan gibi bir beklentim yok. Öyle bir durumu sanmam. Bölgenin ve sektörün çok önemli bir firmasıdır. Ama çevreye duyarlı olmak zorundadır.  Olası cezaya ve açılış süresine göre fiyatlaması değişkenlik gösterebilir. 

Böyle bir durumu öncesinde yaşadığımı hatırlamıyorum. Bir tek hafızamda ihlas finansın ödeme güçlüğüne düşmesi nedeniyle kapana hisse örneğini hatırlıyorum. İhlas holding de bir yıl kapalı kalmış, sonra kapanış fiyatının üç katı üstünü görmüştü açıldığı gün. Ama bu örnekle aynı değiller. 

Beklenti yazılarımla ilgili sorunuzu anlayamadım. Daha açık tekrarlayabilir misiniz?



    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_