Soru - Cevap (ISGYO)

  •  A 
SA*** UZ*** 17.12.2020 17:40
Konu / Hisse Kodu: ISGYO
aydın bey ISGYO yu sorsam elimde biraz var destek dirence göre aldık ama baya indi destek direnç durumları nasıldır +7 iken -4 oldu nasıl bir durum bu
Cevap 17.12.2020 22:12

Ama yani siz de şartları zorlamışsınız iyice. Ben öngörüyü yukarı revize ettim. Gördü kapattım. Destek-Direnç Tablosunda da olası gidebileceği üst seviyeler olduğu için onlara da dikkat çektim. Hisse 2.56 görmüş. En üst direnç seviyesi 2.60 idi. Böyle yapmamanız lazım! Kapanan öngörüde olası üst dirençler var diye direnç kırılınca üst seviyeleri bekleyebilirsiniz ama en azından birkaç kademe altta satışa yazmanız daha tedbirli bir hareket olurdu. 

Hissenin kar satışı yemesi gayet doğal olmuş. En azından beklediniz ama baktınız hisse bir yerde takıldı geri geliyor. Beklemeyin verin geçin. Sonuçta 2.56 göre bir hisseyi 2.50'ye verseniz benim kapattığım seviyenin üstünde ekstra bir kar elde etmişsiniz daha ne istemeli ki.

İzlemediğim için sadece teknik söylüyorum. Israrlı bir satış yaşanmış. Devamı yoksa yarın yukarı tepki verebilir. Ne yaparsınız bilemem karar sizin. Benim öngörüm oldu bitti.



    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_