Soru - Cevap (netaş)

  •  A 
SE*** ŞA*** 28.10.2020 23:59
Konu / Hisse Kodu: netaş
iyi geceler. arkadaşlar netas sorularından sıkılmışlar. o zaman okumasınlar. netas sorusu gördüklerinde kitap, gazete, dergi okusunlar. Bilakis ben ve eminim onlarca üyede netas - aksa sorularını ve sizin verdiğiniz cevapları çokca merak edip okuyoruz. Her aksa ve netas soru ve cevabını 3 kere okuyorum. netas tam 3 yıl taşıdım. 3 yılın sonunda zararına sattım. tabiki soruları ve cevapları takip edecem. Belki yükselişini yakalarım diye. Satmak koyal mı?
Cevap 30.10.2020 10:57

Evet bu da doğru bir bakış açısı. Ama orada söylenen şey açık, aynı şeyleri tekrar tekrar yazmanın anlamsızlığı konusuna ben de katılıyorum. Siz taşımışs ama sonra satmışsınız neden umut veren birşey yazılmadığı için. Buna rağmen hala taşımaya devam edip, sonra da devamlı hisseye söyleniyor olsaydınız size bir faydası dokunmazdı. 

Neyse bu konuyu polemiğe çevirmeyelim. Ben artık net söylüyorum. Aynı tekrarlarda mesaj ya da soruyu dikkate almayacağım. silip geçeceğim. Herkesin bilmezsini isterim. 


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_