Soru - Cevap (Petkm)

  •  A 
BU*** TA*** 22.08.2020 16:28
Konu / Hisse Kodu: Petkm
merhaba hocam petkim icin tesekkurler satmak cok mantikli bir kararmış.dediginiz gibi kar cebe yakıştı. Ben 4.70 lerden satsamda. Ancak bu düşüşlerden sonra tekrar alim fırsatını kollayabilirmiyiz. Malum Karadeniz haberini baz almazsak corona sonrasi enerji sektörüne ihtiyaç duyulacağıni dusunuyorum. Sizin de yorumlarınız onemli orta ve uzun vadeli ne düşünceleriniz var.
Cevap 24.08.2020 01:42

4.70'lerden satsam da sözünüzü düşününce; demek ki, siz de benim öngörüleri açılışta 4.96 fiyatla revize edip kapatmış olmama rağmen açılışta satmamışsınız. Çünkü petkm bir gün evvel 4.63 tavan kapattı. Cuma günü ise 4.96 ile açıldı. Eğer siz 4.70 ile sattıysanız, açılışta vermemiş sonrasında düşerken vermişsiniz diye anlıyorum.

Eğer doğru anlıyorsam, o zaman son cümlenizdeki yorumlarınız önemli sözünüz askıda kalır! Çünkü bizzat çok daha üstten kapattığım öngörüye uymamışsınız:) Tabii ki kendi görüşlerinizi uygulayacaksınız. Görüşlerime uyup uymamak tamamen size kalmış bir karar. Ama işte bu zamanlamalar ve fırsatlar çok önemli. 

Neyse o konu başka. Petkm tabi ki yeniden listelerime girecek bir şirket. Uygun gördüğüm zaman yine öngörüm olacaktır. Ama zamanı ve fiyatını şimdiden bilemem.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_