Gap kapandı diyemeyiz. Burada gap var mıydı ki kapanmış olsun? Benim bugün görülen seviyelerde gap paylaşımım oldu mu mesela? Olmadı. Çünkü gapler çok daha aşağı seviyelerde. Destek-Direnç Tablosuna BIST yazıp filtre yapın ve aşağıdaki günlere doğru bakın. Üç farklı seviyede altta gap yazdığımı göreceksiniz. İşte bunlar dolarsa gap kapandı denir.
Ama ille de bu düşüş gapleri kapatır diyemeyiz. Göreceğiz bakalım düzeltme ne kadar derinleşecek. Ama altta kapanması beklenen gapler olduğunu bilin. Hangisi ya da hangileri ne zaman kapanır bunu yaşayıp göreceğiz.
Yarın yazacağım görüşlerimi. Ama zaten aslında kaç gündür yazdım durdum. Fakat hala bu sorularınızla o yazdıklarımı tam dikkate almamışsınız diye anlıyorum. Çünkü gönlünüzde hemen döner mi acaba beklentisini hissediyorum. Belki de döner. Ama daha düşmesi, hemen yukarı dönmesinden çok daha sağlıklı olur bunu herkes bilsin isterim.
Saygılarımla
Aydın Eroğlu
Stratejist
Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_