Soru - Cevap (Selec)

  •  A 
GÜ*** EL*** 16.06.2020 19:20
Konu / Hisse Kodu: Selec
Ankara'da geniş ve bol avlak olmadığı için, neredeyse kendimiz yavru balık bırakıp büyümelerini bekleyeceğiz. Maalesef bilinçsiz avlanma had safhada. Birkaç arkadaşımızla LRF disiplininde Turna ve Perç avı yapıyoruz, hem trekking hem av stres atmamız için yetip de artıyor bile.

Kızınız için çok sevindim, umarım kariyeri ve çalışma ortamı isteklerinin tam karşılığı olur. 2 kız babası olarak gelecek için hem endişeli hem de onlar için yapmaya çalıştıklarımız için ümitliyiz.

Tekrar teşekkürler.
Cevap 16.06.2020 23:54

Hepimizin çocuklarının kız-erkek bahtı açık olsun. Pandemi yasakları nedeniyle kızımızı belki de son kez bu kadar uzun göreceğimiz bir dönem yaşadık. Sağlıklı mutlu olsunlar, sonuçta herkes bir yaşam mücadelesi verecek. Artık onların dönemi başlıyor. 

Balık avı stresimi attığım, kafamı dinlediğim en önemli hobim. İnsan denizin ortasında bir nebze olsun kendini birçok düşünceden soyutluyor. Umarım bu cuma güzel bir gün geçiririz.

İyi geceler


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_