Soru - Cevap (Teşekkürler)

  •  A 
UĞ*** TE*** 13.05.2020 18:41
Konu / Hisse Kodu: Teşekkürler
Sizi geç tanımış olmanın üzüntüsünü yaşamakla beraber, hayatımda bana fayda sağlayan ender insanlardan biri oldunuz. Çok başarılı bir şey yapıyorsunuz. Sonsuz teşekkürler.
Cevap 13.05.2020 23:33

Ne güzel bu sözleri duymak. Aslında 10 senelik olmuş bir siteyiz. Sadece kendimizi fazla reklam etmiyor olabiliriz. Bir de ücretli site olduğumuz için maalesef insanımız her şeyi öğrenmek ama bunu para vermeden, bilginin bir değeri olduğunu düşünmeden ücretsiz yapmak istediği için tanınmamız daha sınırlı kalıyor. Bu konuda sizler çevrenize böyle bir site olduğunu anlatmanız lazım. Ne kadar büyürsek, gücümüz de o kadar büyük olur. Bazen görüyorsunuz tam benim yazdığım direncin bir kademe altından döndürüyorlar hisseyi. Ya da zarar kes yazarsam gösterip öngörüyü kapattırıp sonra dönüp alıyorlar. Biz ne kadar güçlü ve büyük olursak, bunu yapanları da mağlup etmeyi başarırız. 

Bilmeniz gereken en önemli şey, ben de yanılabilirim. Hatalı seçim de yapabilirim. Her dediğim doğru çıkmaz. Ama ne diyor, ne öngörü paylaşıyorsam gerçekten inandığım için bunu yapıyorumdur.

Kazancınız bol olsun.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_