Hakikaten de öyle. Ben de bilançoyu görünce öyle düşündüm. Normal bir dönem olsa, bu bilanço çok ciddi bir artış göstermiş bilanço karı diye sert yükseliş yaratırdı.
Vallaha kimse kusura bakmasın ama herşey çorba oldu. Doğru yapılan ne var demeden edemiyorum. Bir video dolaşıyor. Dolar 2 TL'den bu yana tüm ekonomi bakanları ve başbakan-cumhurbaşkanı Dolar kuru için daha da yükselmez, alanlar büyük zarar eder, hani Dolar 5-6-7 TL olacak diyenler neredeler, hangi yüzle konuşabilecekler sözleriyle millete laf çakanlar, onlarca uzman ve akademisyeni küçük görenler şimdi sanki tüm bunları kendileri söylememişler gibi yine kabahati başkasında arıyorlar.
Diyecek söz bulamıyorum. Bu ortamda elimden geldiğince sizlere doğruyu yansıtmaya çalışıyorum. Umarım son dönem kurlarda yine başlayan sorun bir an önce normaler döner.
SPK'dan döner mi konusu eski zamanlarda olsa kesin derdim. Şimdi ise birşey diyemiyorum. Fiyatlar yukarı revize görebilir ama dönmeyebilir de.
Saygılarımla
Aydın Eroğlu
Stratejist
Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_