Soru - Cevap (Dünyadaki değişimde teknoloji ve yazılım)

  •  A 
OK*** TA*** 02.04.2020 12:12
Konu / Hisse Kodu: Dünyadaki değişimde teknoloji ve yazılım
Aydın bey merhaba,

Dünyamızın bundan sonra ki düzeninde, teknoloji ve yazılım firmalarının öne çıkacağı görünüyor.
Orta ve uzun vade için görüşlerinizi merak ediyorum.
Tabi ki bu görüşlerinize göre takip edilebilecek hisseler neler olabilir (Netaş var onu biliyorum)

Saygılarımla
Cevap 02.04.2020 14:13

Bu soru gelmişti. Cevaplamıştım. Site içi aramada kilit kelimelerle bulunabilir.

Şöyle ki, bunu direk söylemek mümkün değil. Kim kendisini daha iyi organize eder, kimin siyasi destek imkanı daha çok olur, kimin projeleri ön plana çıkar bunları bilmek lazım. Ben bunu kendi kendime söyleme imkanlarına sahip değilim.

Ayrıca bilinmeyen birçok yazılım ve programcı, şirketler de söz konusu olabilir. Teknoloji çok hızlı büyüme imkanı veren bir alan. Kim öncelikli davranır ve kullanılabilecek gelişimleri sağlarsa onlar ön planda olacaktır. 

Öncesindeki uzun vadeli yatırım hisselerinde bilanço detaylarına, sektörel gidişata bakarak bu listeleri oluşturuyorduk. Şimdi ise bilançoların genelinde çok kötü bozulmalar olabilir. Bazılarında ise normalin çok üstünde olumlu etkilerini görebiliriz. Ortalık toz duman yani. Borsadaki tüm teknoloji şirketleri bundan pay alabilir. Ama kimler daha fazla ayrışır bilemiyorum.



    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_