Soru - Cevap (DEPRASYON)

  •  A 
MU*** ÇE*** 21.11.2018 16:31
Konu / Hisse Kodu: DEPRASYON
aydın bey selamlar; portföyümü 5 böldüm trkcm kardmd karsn hekts netas ama bir insan hepsinde de zararda mı olur hayır benim yüzünde firmalar batacak :) ne olacak bizim halimiz hocam
Cevap 21.11.2018 16:50

Çünkü neredeyse istisna hisseler hariç tüm hisselerde ciddi düşüşler yaşandı da o yüzden böyle. Merak etmeyin çoğu yakında normal fiyatlarına dönmeye başlar. 

Yani bu durum  sadece sizin 5 hisseniz için geçerli değil. Tüm camlar, tüm demirçelikler, asels, algyo, alark, aksa, tüm bankalar(pardon eski tekstilbank ICBCT hariç), arclk, toaso, alctl, ilaçlar, eregl, çimentolar, yani yaz yaz bitmiyor hep ciddi kayıptalar. Zaten Dolar bazında BİST 1.70 cent civarı derken oradan anlayın ki, borsanın geneli kayıpta. Arada tkfen zirve seviyelerine yakın durmayı başarmış durumda. Bir de son dönem koza grubu hisseleri % 50 civarı primlendiler. Ama ipeke'de de son öngörümde 5.06'da zarar kes gösterdiler. O hızla 4.30'a düşen hisse bugün 6.15'i gördü ve belki de devam edecek yoluna.

Ama o zaman zarar kes ile silkeledirler insanları. Çok büyük baskı var hisselerde ama bunlar düzelecek. Yapacak bir şey yok sabredeceğiz mecburen.



    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_